Fejléc kép
Fórumajánló
Kroos: “Egy kis szerencsére van szükségünk a támadásoknál”
2020-12-02 08:49 d.gergo realmadrid.com
Kroos: “Egy kis szerencsére van szükségünk a támadásoknál” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - 5. forduló 2020 DEC 01 (kedd) 18:55 NSK Olimpiyskiy, Kijev 2-0

A Shakhtar elleni vereség után a Real Madrid német középpályása, Toni Kroos is nyilatkozott.

Az elsőd félidőben csak a gól hiányzott
“Az első félidőben nagyon jól játszottunk, a mi kezünkben volt a meccs teljes irányítása, és az ellenfél egy lövésig sem tudott eljutni, nekünk pedig több helyzetünk is volt. Általánosságban nem kezdtük rosszul a meccset, de kellett volna a gól. Magabiztosabbak vagyunk azokon a meccseken, ahol mi szerezzük meg az első gólt. Egészen más úgy egy meccs”.

Az első gól varázsa
“Szenvedünk, mikor az ellenfél eredményes először. Keményen küzdünk, jól játszunk aztán ők szereznek gólt. Egy kis szerencsére van szükségünk a támadásoknál. Nekünk nem sikerült gólt szerezni, nekik az első lövésükből az lett. Nem egy remekül felépített támadásról volt szó, mi is segítettünk nekik, ami balszerencsés”.

Nem erőnléti kérdés
“Az első félidőben sokszor szereztünk labdát, nyomást gyakoroltunk az ellenfélre és domináltunk, ami a labdabirtoklást illeti. Nem az erőnlétről van itt szó. Minden játékos tudja, hogy éppen hogyan érzi magát, ami pedig engem illet, jól vagyok”.

A keret helyzete
“A győzelmek mindig önbizalmat adnak nekünk, ellenben a vereségekkel. Folytatnunk kell a munkát, keményen kell dolgoznunk és vissza kell térnünk a győzelmek útjára. Ami a keretet illeti, egyszerűen mindannyiunknak jobban kell próbálkoznia, és a győzelemért kell pályára lépnünk az utolsó meccsünkön”.

Teljes menetrend