Fejléc kép
Fórumajánló
Jovic tesztje negatív lett, ismét bevethető
2020-12-03 15:45 d.gergo marca.com
Jovic tesztje negatív lett, ismét bevethető Egyéb hírek

Luka Jovic koronavírus-tesztje negatív lett, így Zidane újra számolhat a csatárral a keretek összeállítása során – számol be a MARCA.

Luka Jovic még a válogatott szünet után produkált koronavírus tesztet 2020 novemberében, a mai napon a kontroll tesztek után negatív lett az eredménye a csapat valdebebasi edzőközpontjában, így a játékos újra csatlakozhat társaihoz a felkészülés során. A Real Madrid következő mérkőzése szombaton lesz a Sevilla ellen.

Jovic a szerb válogatottban végig játszotta a magyarok és az oroszok elleni Nemzetek Ligája mérkőzést, Oroszország ellen duplázni is tudott a csatár. Jó hangulatban várhatta visszatérést a klub színtérre ő is, és a szurkolók is bizakodóan várhatták a csatárt Madridban – az élet azonban közbeszólt, és hiába az eredményes válogatott teljesítmény, pozitív koronavírus-tesztje miatt nem csatlakozhatott a többiekhez a spanyol fővárosban.

Zidane még vár néhány játékos visszatérésére. Sergio Ramos, Dani Carvajal és Álvaro Odroiozola szerepeltetése egyelőre még kérdéses, a jelek most arra utalnak, hogy Ramos és Carvajal kihagyja a Sevilla elleni összecsapást, Odriozola viszont lehet, hogy két hónap kihagyás után ismét bekerülhet az utazó keretbe – írja a spanyol MARCA. Fede Valverde és Eden Hazard továbbra sem bevethető.

Luka Jovic a mai edzésen már részt is vett a csapattársaival! A mai edzés fotóit ide kattintva találjátok.

KÉPEK: A csapat már edzésben a Sevilla elleni mérkőzésre készülve

Teljes menetrend