Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-12-05 21:30 e.gergo realmadrid.com
Vinicius: „Tele voltam ma önbizalommal” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 12. forduló 2020 DEC 05 (szombat) 16:15 Estadio Ramón Sánchez-Pizjuán 0-1

A Real Madrid 1-0 arányban legyőzte a házigazda Sevilla csapatát, a három pont megszerzése után Vinicius Jr. és Nacho Fernández is nyilatkoztak.

Vinicius Jr.

Sajátjának tekinti a gólt
„A mai győzelem nagyon jót tesz az önbizalmunknak a szerdai meccs előtt. Kemény helyszínen, jó csapat ellen sikerült nyernünk. A gól természetesen az enyém volt, megcéloztam a kaput, és bement a labda. A gól létfontosságú volt, és remek teljesítményt nyújtottunk ezen a meccsen”.

Jól játszott a csapat
„Semmi kétség nem volt ma bennünk. Tudtuk, hogy oda kell tennünk magunkat. Ez a szezon elég egyedi eddig. Nagyon sok meccs van, szinte kétnaponta játszunk. Kicsit szenvedünk az indulással, de jól játszottunk. Fejlődnünk kell, és gyűjtenünk kell a pontokat”.

A gólhoz vezető támadás
„Nagyon sokat dolgozunk azon az edzéseken, hogy olyan mozzanatokat láthassunk, amit Karim és Mendy most összehozott. Sokat játszunk a bal oldalon, és nagyon örülünk, mert sikerült jó játékkal nyernünk ma. Igyekszem kiélvezni minden meccset, amin Zidane lehetőséget ad nekem. Zidane önbizalmat ad nekem és a többieknek is. Én tele voltam ma önbizalommal”.

Szerdán is bele kell adni mindent
„Mindig nyugodtak és magabiztosak vagyunk. Nyomással jár, hogy a Real Madrid játékosai vagyunk, de szeretjük is a nyomást. A mai munkát kell folytatnunk a továbbiakban. Elkezdünk felkészülni a szerdai meccsre. Nem lehetünk önteltek, és szerdán is úgy kell játszanunk, ahogy ma tettük. Ki kell mennünk a pályára, bele kell adnunk mindent, és nyernünk kell”.

Zidane: „Nem egyszerű dolog legyőzni a Sevillát”

A francia szakember mérkőzés utáni nyilatkozata

Nacho Fernández

Fontos löket a szerdai meccs előtt
„Különleges nap volt a mai, és egy győzelem ebben a stadionban mindig fontos. Nagyon örülünk neki, hogy három ponttal mehetünk haza, ez a csapat kemény munkájának gyümölcse, és löketet ad nekünk a szerdai meccsre készülve”.

Szorosan kellett védekezni
„Jól kellett védekeznünk, és közel kellett játszanunk egymáshoz. Az egész meccsen át nagyon jól teljesített a csapat, és kihasználtunk a helyzetünket a második félidőben”.

Nem a legjobb helyzetből lett gól
„Az első félidőben sokkal több helyzetünk volt, de ha megszerzed a vezetést, az önbizalmat ad. A foci már csak ilyen. Akkor szerzel gólt, amikor a legkevésbé érdemelnéd meg, de kilencven percen át magas szinten fociztunk, szóval megérdemeltük a győzelmet”.

Bajnokok Ligája
„Magabiztosan várjuk a szerdai meccset, mert ez a mai győzelem nagy löketet adott a csapat moráljának”.

Saját teljesítményének értékelése
„Nagyon jól érzem magam erőnléti és mentális szempontból is. Alig várok minden meccset. Segítem a csapatot, amennyire csak tudom. Sok mérkőzésen léptem pályára most zsinórban”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend