Fejléc kép
Fórumajánló
Camavinga egy lépéssel közelebb a Real Madridhoz
2020-12-07 10:18 ___Samy___ as.com
Camavinga egy lépéssel közelebb a Real Madridhoz Átigazolási hírek

A francia középpályás új ügynöke Jonathan Barnett lett, aki bár Gareth Bale ügynöke is, mégis pozitív hír a Real Madrid számára.

Eduardo Camavinga fent említett lépése egy picit közelebb hozta őt a Real Madridhoz. A 18 éves középpályás Moussa Sissokót hagyta ott, és szerződött Jonathan Barnett mellé. Maga az ügynök ezt a Diario AS-nek el is ismerte: “Nagyon közeli kapcsolatban fogunk együtt dolgozni a családjával. Nagyon fontos neki, hogy a megfelelő környezetben a megfelelő emberekkel legyen körülvéve.”

A játékos édesapja, Celestino kezdeményezte azt, hogy Camavinga hagyja ott Sissokót, aki éveken keresztül volt a játékos ügynöke és aki a megbízásának megmentése érdekében felvette a Real Madriddal a kapcsolatot. Azonban mindezt túl későn, hiszen már nem tudta megakadályozni azt, hogy ügynököt váltson.

Viszont Bale helyzete nem kell megtévesszen minket. Barnett elismerte, hogy Florentino Perezzel és José Ángel Sánchezzel a kapcsolata kiváló. Sőt mi több, Barnett cége több játékost is képvisel a Real Madrid utánpótlás akadémiáján belül is. Például Hugo Vallejo, Iván Morante, De la Víbora, Marbel vagy a fiatal japán csillag, Pipi.

Emellett az ügynökségnek számos LaLiga játékos is a listáján van, és mióta összeolvadt az észak-amerikai ICM-el, azóta a fiatal játékosok az ő képviseletükhöz szeretnének szerződni. Barnett filozófiája az, hogy az ügynökség egy egységet alkotó szolgáltatást nyújt minden ügyfél számára. Ez azt jelenti, hogy a játékosoknak semmi másra nem kell koncentrálnia, csak a futballra; a pénzügyeket, más jellegű dolgok intézését, az utazások megtervezését, a nyaralásokat, a közösségi médiát, a szponzorokat mind mind elintézi az ügynökség.

Ez az, ami meggyőzte Camavingát. Jonathan Barnett tudja, hogy a játékosnak a legjobb helye a Real Madridban lenne. A klubnál nevet szerezhetne magának, címeket nyerhetne és még jobb szponzori ajánlatokat kaphatna. Ezen felül Barnett mindig naprakész a csapatok projektjeit illetően, és tisztában van vele, hogy Luka Modric kora miatt esélye lehet a csapatba kerülni, akár a közeljövőben is.

Camavinga már korábban is egyezkedett a Real Madriddal. Azt a találkozó Juni Calafat szervezte meg. A játékos álma az, hogy a Realban játsszon. Innentől kezdve már csak az a kérdés, hogy a leigazolása mikor kerül a klubon belül terítékre. A stratégiai projekt szerint jövő nyáron Kylian Mbappé lesz a fő célpont, Camavinga szerződése pedig 2022-ig szól.

Bár lehet nincs most a legjobb formájában, a fiatal játékos nagy háborút indított el az ügynökök körében, hiszen Raiola is és Mendes is szívesen szerződtette volna őt, a top csapatokról nem is beszélve. Azonban innentől kezdve bárki is akarja őt megszerezni, Barnettel kell egyezkednie.

Teljes menetrend