Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane telefonon kereste meg Szoboszlait
2020-12-07 10:31 ___Samy___ managingmadrid.com
Zidane telefonon kereste meg Szoboszlait Átigazolási hírek

Zinedine Zidane a BILD szerint telefonon kereste meg Szoboszlai Domonikot, akit megpróbált meggyőzni, hogy januárban igazoljon a Real Madridhoz.

A Real Madrid januárban megpróbálja megerősíteni a csapat támadósorát, így felmerült Szoboszlai neve is. A fiatal magyar támadót olyan klubok ostromolják, mint az Arsenal vagy az AC Milan, azonban a dolgok jelenlegi állása szerint nagyon úgy néz ki, hogy a Lipcse lesz a befutó.

Szoboszlai kivásárlási ára 25 millió euró, ami a Real Madridnak is belefér természetesen. Bár nem nagyon szoktak télen igazolni senkit, azonban úgy vélik, ha most nem igazolják le a magyar játékost, később már nem lesz rá esélyük.

Szoboszlai bár egy nagyon tehetséges játékos és érdekes a Real Madrid számára, nem tudni, hogy a pandémia helyzet miatt a klub fog-e költeni egy új játékos érkezésére. A korábbi hírek szerint inkább a nyáron szeretne költekezni Perez, és ez a 25 millió euró inkább jövő nyáron lesz elköltve. Azóta viszont Szoboszlai szó szerint berobbant, így nem tudni mi lesz a történet vége.

Teljes menetrend