Fejléc kép
Fórumajánló
Carvajal már a Mönchengaldbach ellen visszatérhet
2020-12-08 09:43 ___Samy___ marca.com
Carvajal már a Mönchengaldbach ellen visszatérhet Edzés

A vasárnapi edzést követően a Real Madrid fellélegezhet, hiszen Sergio Ramos teljes értékű edzésmunkát végzett, és ott lehet a sorsdöntő Bajnokok Ligája találkozón. A tegnapi nap után pedig még optimistábbak lehetnek a szurkolók, hiszen már Carvajal is a többiekkel együtt tudott dolgozni.

Bár a végleges döntés a mai nap folyamán várható, mindenesetre pozitív hír a csapat számára, hogy Lucas mellett már Carvajal is hadra fogható. Így még ha a Mönchengladbach ellen nem is, de az Atletico elleni városi derbin már biztos ott lehet a saját nevelésű hátvéd.

Carvajal keményen dolgozott annak érdekében, hogy visszatérjen a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó mérkőzésére, ami egyben sorsdöntő is a csapat számára. A sérülését követően még nem festett úgy a helyzet, hogy a Real Madrid akár már a csoportkör során kieshet, így ez még inkább fokozta a jobbhátvéd munkakedvét.

Ramos már tegnap is a csapattal edzett, így az ő visszatérése hatalmas lökést adhat Zidane csapatának. A kapitány hiányában a Real Madrid idáig szenvedett, így akár az ő jelenléte jelentheti a különbséget a kiesés és a továbbjutás között.

Rossz hír azonban, hogy Martin Odegaard ismét megsérült, és csak az edzőteremben tudott dolgozni. Ma további vizsgálatok várnak rá és ezen dől el, hogy játszik-e vagy sem.

Eden Hazard és Fede Valverde játéka teljességgel kizárt, mindketten a sérüléseikből lábadoznak.

Teljes menetrend