Fejléc kép
Fórumajánló
Egyre kevesebb idő áll a rendelkezésre Modric szerződés hosszabbítására
2020-12-11 10:10 ___Samy___ as.com
Egyre kevesebb idő áll a rendelkezésre Modric szerződés hosszabbítására Átigazolási hírek

A horvát karmester briliáns teljesítményt nyújtott a Borussia Mönchengladbach ellen, azonban hamarosan már más klubokkal tárgyalhat szabadon.

Luka Modric és Lucas Vázquez – akik mindketten fantasztikusan játszottak a minden eldöntő csoportmeccsen – szerződése egyaránt 2021. június 30-án jár le. Viszont ami még ettől is rosszabb, hogy 3 hét múlva már mindkét játékos bárkivel szabadon tárgyalhat.

Modric jelenleg az egyik legjobb időszakát éli a csapatnál, hiába már elmúlt 35 éves. Szerdán 88%-os passzpontossággal játszott, 93 passzából 82 volt sikeres és mind a 11 hosszú átadása csapattársat talált. Legtöbbször Lucasnak (15-ször) passzolt, majd őt követte a sorban Benzema és Varane (12-12), aztán Rodrygo (10). Csak Courtois volt az, akinek nem osztott labdát.

Luka Madriban szeretné folytatni és reméli, hogy a vezetőség hamarosan megkeresi az új szerződéssel kapcsolatosan. Azonban jelenleg sem Modric, sem Vázquez képviselőit nem értesítették erről. Mindketten várják, hogy a pandémia milyen hatással lesz a klubra, ezáltal pedig a szerződésükre. Modric szerződés hosszabbítása nagy lökést jelentene a csapat számára, hiszen nem túlzás azt mondani, hogy ő a keret legjobb középpályása.

A veterán játékos összesen 371 percet számlál idén a Bajnokok Ligájában, ezalatt pedig több, mint 42 kilométert futott (ez több, mint a maraton). Az elmúlt 7 mérkőzésből 7-szer volt kezdő, amikből 6-szor végig is játszotta a találkozót. Ő szerezte az első gólt a Shakthar ellen a Di Stéfano stadionban, és kulcsszerepet játszott az Inter legyőzésében a San Siróban.

Még csak most járunk a szezon negyedik hónapjában, de az egyértelműen látható, hogy Modric jelenléte kulcsfontosságú a csapat számára. Ezt pedig a horvát játékos csapattársai is tudják. Az új szerződés megkötése tehát elengedhetetlen. Modric pedig türelmesen várja a vezetőség hívását…

Teljes menetrend