Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-12-11 09:27 ___Samy___ managingmadrid.com
Valverde ismét a többiekkel együtt edzett Edzés

A saját nevelésű középpályás már ott lehet az Atletico Madrid elleni derbin, de a kezdőbe szinte biztos, hogy nem lesz még nevezve.

Fede a csütörtöki edzésen már csatlakozott a csapattársaihoz, és már együtt tudott dolgozni velük. Az elmúlt egy hónapot sérülés miatt ki kellett hagynia, amit még a Valencia ellen szedett össze.

Valverde visszatérése hatalmas erősítést jelen a Real Madrid számára, még úgy is, hogy a Casemiro, Modric, Kroos alkotta középpálya szezonbeli legjobb teljesítményét nyújtotta a Bajnokok Ligája csoportkör utolsó mérkőzésén. Valverde fizikai ereje döntő fontosságú lehetne a városi rivális ellen, akik szintén nagyon masszív játékosokból állnak össze.

Azonban az uruguayi középpályás biztosan nem kap a kezdőben helyet, hiszen az elmúlt egy hónapban semmit nem játszott, és csak két edzést tud teljesíteni a mérkőzésig. Azonban ahogy már az többször is megtörtént korábban, Valverde a padról beállva nagy lökést adhat a csapat számára, ami Modric korát, és a szerdai teljesítményét figyelembe véve még jól is jöhet a Real Madrid számára.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend