Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Még nem nyertünk semmit, nem fogunk ünnepelni”
2020-12-13 10:17 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Még nem nyertünk semmit, nem fogunk ünnepelni” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 13. forduló 2020 DEC 12 (szombat) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

A francia szakember mérkőzés utáni nyilatkozata az Atlético Madrid legyőzése után:

Remek teljesítmény
“Nagyszerű teljesítményt nyújtottunk a meccs elejétől a végéig, különösen azt figyelembe véve, hogy az Atlético egy 26-meccses veretlenségi szériában volt. Kiváló teljesítményt produkáltunk, nyomást gyakoroltunk rájuk és magasan tartottuk a tempót a második félidőben. Sokat jelent számomra edzőként, hogy a játékosaim mit csináltak egy ilyen ellenféllel szemben”.

Mindenki jól dolgozott
“Elkötelezettek voltunk. Nincsen olyan, hogy könnyű meccs. Mindig nyerned kell, és ma mindenki nagyon jól dolgozott a pályán. Zsinórban ez már a harmadik bajnoki meccsünk volt, amiken pontokat tudtunk gyűjteni a tabellára, és amiken remek teljesítményt is nyújtottunk”.

Ezen az úton kell haladni
“Így kell folytatnunk, és nem kezdhetünk ünnepelni, mert még nem nyertünk semmit. De elégedettek lehetünk a teljesítményünkkel, most pedig már várjuk a keddi meccset”.

Helyzet nélküli Atlético
“Igaz, hogy nem hagytunk nekik sok lehetőséget, csak az a Saúl fejes volt ott. Nagyon kevésszer engedtük őket helyzethez. Mikor nincs nálunk a labda, akkor nagyon jól kell védekezni, és ezt is tettük, a szélsőink is nagyon jól visszajöttek segíteni. Magas szinten teljesített a csapat ma”.

Carvajal: “Az újszülött fiamnak dedikáltam a gólt”

A második gólt kiharcoló Carvajal meccs utáni nyilatkozata.

Gól a rögzített helyzetből
“Nem dolgozunk olyan sokat ezeken az edzések során, mert nincs sok időnk ott együtt. De néztünk videókat, és ez végül láttuk hogy a rövid oldalon gondot tudunk okozni a szögletnél, és ez végül egy gólt eredményezett nekünk. Örülnünk kell, jó időnként rögzített helyzetből is betalálni”.

Fejlődés
“Sok dologban fejlődtünk már eddig. A mai meccs az eredményről is szólt. Az elmúlt héten sok meccsünk szólt erről, kezdtünk a Sevillával, aztán továbbjutás a Borussia ellen, a mai pedig egy újabb remek teljesítmény volt. Az első perctől az utolsóig remekül versenyeztünk a pályán. Nem fogunk nekiállni ünnepelni, mert még nem nyertünk semmit. Dea csapat jó munkát végzett, és ezzel elégedettek lehetünk”.

Az eddigi legjobb hét
“Jó hetet zártunk, három nagyszerű győzelemmel. Nagyon örülök a játékosoknak, mert megharcoltak ezért. Ők azok, akik kimennek a pályára. Mindig hisznek abban, amit csinálnak, és amikor összejönnek a dolgok, az remek érzés”.

Nincs sok pihenés a következő meccs előtt
“Folytatnunk kell a munkát, rá kell pihennünk a következő meccsre, kedden pedig újra játszunk. Nincsen sok időnk. A mai este hátralévő részét még kiélvezzük, de kedden újabb mérkőzés vár ránk, és arra kell már gondolnunk”.

Casemiro: “Fejlődünk és egyre jobban játszunk”

Az első Real-gólt egyző Casemiro értékelése.

Rotálás és mellőzött játékosok
“Ugyanazt a filozófiát fogom követni. Minden játékosomban hiszek. Az elmúlt három meccsen nem cseréltünk sokat, de ez nem változtat semmin. A játékosok harcolnak, és számíthatok mindenkire a keretből. Néhány játékos kevesebb játékidőt kap, de mindenkire számítok, mert csak együtt nyerhetünk. A játékosok is tudják ezt”.

Hit
“Az a fontos, hogy legyen hitünk az elvégzett munkában. A játékosok is tisztában vannak vele, hogy egy szezon során lesznek keményebb pillanatok, de hisznek abban, amit csinálnak. Tudják, hogy ha együtt dolgozunk, jó dolgokat érhetünk el, ezt megmutattuk ma is”.

Kiritkák
“Mindenkinek bebizonyítottuk, hogy a Madrid képes jó teljesítményt nyújtani. Örülök, mert vannak dolgok, amik fájnak menet közben, de egyúttal erősebbé is tesznek. A kritika is a labdarúgás része, el kell fogadni. A játékosok túllendültek ezen”.

Teljes menetrend