Fejléc kép
Fórumajánló
Butragueño: “A madridizmus tudja, hogy mit jelent a Bajnokok Ligája a klub számára”
2020-12-14 16:00 d.gergo realmadrid.com
Butragueño: “A madridizmus tudja, hogy mit jelent a Bajnokok Ligája a klub számára” Bajnokok Ligája

A Real Madrid korábbi legendás játékosa, egyben a klub intézményes kapcsolatokért felelős igazgatója, Emilio Butragueño természetesen most is adott interjút a csapat legújabb Bajnokok Ligája ellenfelének megismerése után.

Az Atalanta és a támadó foci
“Az Atalanta nagyon támadó mentalitású csapat, nagyon karakteres egyesület. Mindig keresik a gólszerzési lehetőséget, függetlenül attól, hogy ki éppen az ellenfél, vagy hogy melyik stadionban játszanak”.

Sokat jelent a BL a Real számára
“Várjuk már a meccseket, a madridizmus tudja, hogy mit jelent a Bajnokok Ligája a klub számára, és a tőlünk telhető legjobbat fogjuk kihozni magunkból annak érdekében, hogy ott lehessünk majd a negyeddöntőben”.

Top formában bárkivel ringbe száll a csapat
“Az a legfontosabb, hogy most jó formában van a csapat. Ha a legjobb szinten játszunk, akkor bármelyik csapattal szemben képesek vagyunk versenyezni, és van esélyünk a győzelemre. Az erősségeinkre kell összpontosítanunk, és jellemmel, karakterrel kell majd játszanunk, ahogyan mindig is tesszük ezeken a mérkőzéseken”.

Első meccs idegenben
“Nagy eredményt kell elérnünk az első meccsen, hogy be tudjuk fejezni majd a munkát Madridban és tovább tudjunk jutni a következő körbe. 180 perc lesz a párharc, vagy több, de arra kell gondolnunk, hogy az első meccsen jó eredményt érjünk el, aztán hazai pályán továbbjussunk”.

Büszkeség
“Fontos kiemelni, hogy hogyan kezelte a csapat az elmúlt hetet zsinórban két vereség után. Mindent elmond az elmúlt heti teljesítmény a csapat versenyszelleméről, és hogy soha nem adjuk fel. Minél nehezebb a helyzet, a csapat annál jobban reagál, és miatt nagyon büszkék vagyunk rá, hogy a Real Madridhoz tartozunk”.

Elvárások
“A legutóbbi pár teljesítményünk fantasztikus volt. Szerdán a csapat tökéletesen reagált az elvárásokra. Folytatnunk kell, mert sokat megkövetel tőlünk a versenynaptár. A Bajnokok Ligája meccs februárban lesz, és remélem hogy jó formában érkezünk majd rá. A célunk a továbbjutás lesz”.

Teljes menetrend