Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-12-16 08:26 e.gergo realmadrid.com
Benzema: „Az a kulcs, hogy megőrizzük a hidegvérünket” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 19. forduló 2020 DEC 15 (kedd) 22:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-1

A Bilbao ellen kétszer is eredményes Karim Benzema, valamint a csapat uruguayi középpályása, Fede Valverde is nyilatkozott a tegnap esti összecsapás után:

Karim Benzema

A csapat jelenlegi helyzete
„Kemény munka eredménye ez a győzelem. Türelmesnek kell lennünk, mert amikor azok vagyunk, akkor nagyon erősek tudunk lenni a pályán. Az a kulcs, hogy megőrizzük a hidegvérünket, kivárjuk azt az első lehetőséget, és váltsuk is gólra. Ami az erőnlétünket és a mentalitást illeti, szerintem igazán jó formában van a csapat”.

A türelem volt a kulcs
„A Bilbao nagyon jól játszott, szóval türelmesnek kellett maradnunk, és keresnünk kellett a területeket a gólszerzésre. Képesek vagyunk nagy dolgokat elérni. Nincs olyan, hogy könnyű meccs”.

Nagy elvárások
„Minden nap nehéz itt, mert mi vagyunk a világ legnagyobb klubja. Keményen kell dolgoznunk, és meg kell nyernünk az olyan nagy meccseket, mint amilyen a mai volt”.

Gól
„A gól egy olyan mozzanat után jött, amit nagyon szeretek. Szeretem így megkapni a labdát, helyet csináltam magamnak, jól értem a labdába és gól lett”.

Passzolás háttal
„Ami a hátammal való passzolást illeti, ez a foci része, én így látom. Néha, mikor van rá lehetőségem, akkor megragadom. Majdnem gólt is szereztünk abból a támadásból, szóval a csapatot is segítette”.

Zidane: „Nehéz, de megérdemelt győzelem volt”

A francia szakember mérkőzés utáni nyilatkozata.

Fede Valverde

Jó széria
„Jó sorozatban érkeztünk a mérkőzésre, és annak ellenére, hogy voltak kemény összecsapások, mint például a mai, a csapat jól teljesített. Azt tettük, amit az edző kért tőlünk, és megszereztük a győzelmet, ami segít majd nekünk a további növekedésben”.

Oda kellett figyelni a kontrákra
„A Bilbao nagyon jól védekezett, és óvatosnak kellett lennünk a kontratámadások miatt, mert játszik náluk néhány igazán gyors támadó”.

Nem sikerült jól kezdeni a második félidőt
„A félidőben az edzőnk elsimított pár dolgot a taktikában. Mindig azt mondják, hogy mindkét félidőben az első tizenöt percben kell jól kezdeni a játékot, mi egy kicsit szenvedtünk ezzel, de a csapat elvégezte a munkát végül”.

Csapategység
„Jó formában vagyunk, és amikor nyerünk, akkor mindenki boldog és kiélvezzük. Erős egységet alkotunk, és mikor veszítünk, akkor együtt veszítünk

Motiváció
„Motiváltnak kell maradnunk, és továbbra is ki kell élveznünk a győzelmeket. Mindannyian ugyanazért a célért harcolunk. Ez a címer azt jelenti, hogy a győzelemért kell minden mérkőzésen a pályára lépned”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend