Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-12-16 08:26 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Nehéz, de megérdemelt győzelem volt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 19. forduló 2020 DEC 15 (kedd) 22:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 3-1

Az Athletic Bilbao legyőzése után Zidane így értékelte az esti mérkőzést:

Nem könnyített az emberelőny
„Normális esetben, ha emberelőnybe kerülsz, az megkönnyíti a dolgokat, de most nem ez volt a helyzet. Kemény meccs volt, és kicsit kapkodtunk, mikor nálunk volt a labda.

Megérdemelt győzelem
„Kicsit jobban szenvedtünk. De a nap végén a három pont három pont marad, jó győzelem volt, zsinórban a negyedik, ez pedig a játékosok érdeme. Megérdemelten nyertünk”.

Cserék
„Itt vagyok, és végzem a munkámat. Ma megvariáltuk a dolgokat a cserékkel, és szerintem erre is volt szükség, ennyi az egész. Minden játékos összpontosít, és mindenki játszani akar”.

A játékosoknak készen kell állnia
„A játékosok ott akarnak lenni a pályán, és az a legfontosabb, hogy mindenki folytassa azt a munkát, amit eddig végzett. Lesznek előttünk kihívások, de jól dolgozunk és összpontosítunk a feladatainkra”.

Benzema: „Az a kulcs, hogy megőrizzük a hidegvérünket”

Karim Benzema és Fede Valverde meccs utáni interjúja.

A spanyol bajnokságban minden meccsen meg kell dolgozni
„Elégedettnek kell lennünk, hogy sikerült megszereznünk a három pontot. Meg kellett dolgoznunk a győzelemért. A spanyol bajnokságban nincs is más út, oda kell tenned magad minden meccsen.

Zsinórban négy győzelem
„Ez zsinórban a negyedik győzelmünk, és ebből három meccsen az elsőtől az utolsó percig briliánsan játszottunk. Ma egy kicsit jobban megszenvedtünk, de elégedettnek kell lennünk az eredménnyel”.

Néha kevésbé jó játékkal is kellenek a pontok
„Az volt a kulcs, hogy pontokat szerezzünk, és az is fontos, hogy ez akkor is sikerüljön, amikor nem játszol olyan jól”.

Benzema értékelése
„Ami engem illet, Benzema minden idők legjobb francia támadója. Ezt megmutatja mindazzal, amit elért eddig. Hosszú ideje van a Real Madridnál, több, mint 500 mérkőzést játszott le a csapattal, sok gólt szerzett… A megnyert trófeái magukért beszélnek. Minden nap bizonyítja a képességeit, és számomra ő a legjobb, semmi kétség”.

Benzema több, mint csatár
„Benzema ma már egy összetettebb játékos, mint korábban volt, az ilyen dolgok időbe telnek. Nem csak egy 9-es, aki csak a gólszerzésre gondol. Ezért szeretem őt, mert nem egy síkon gondolkozik. Ha passzolnia kell egy csaptattársnak, megteszi, ezt szeretem benne. Ma nem játszott fantasztikusan, mégis szerzett két gólt, ezt Karim”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend