Fejléc kép
Fórumajánló
Carvajal: “Nagyszerűen kezdtük a meccset, de nem tudtuk lezárni Lucas góljáig”
2020-12-21 09:40 d.gergo realmadrid.com
Carvajal: “Nagyszerűen kezdtük a meccset, de nem tudtuk lezárni Lucas góljáig” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 14. forduló 2020 DEC 20 (vasárnap) 21:00 Ipurua Futbol Zelaia 1-3

Az Eibar elleni győzelem után Dani Carvajal is értékelte az este történéseit:

Nehéz meccsre számított a csapat, meg is kapta
“Tudtuk, hogy az Eibart nehéz lesz legyőzni, nyomást gyakorolnak az ellenfeleikre és ez hatással volt erre a meccsre is. Megnehezítették a dolgunkat, nem tudtuk olyan könnyen kijátszani a labdát hátulról”.

Remek kezdés
“Nagyszerűen kezdtük a meccset, és előnyös helyzetbe hoztuk magunkat, de a második félidőben nagyon meg kellett dolgoznunk a győzelemért”.

Nem sikerült korábban lezárni a meccset
“Szerettük volna lezárni a meccset, de nem sikerült egészen addig, amíg Lucas gólt nem lőtt a meccs végén. De a csapat jól kezelte a helyzetet, és erős maradt a védekezés során. Ez segített nekünk abban, hogy meg tudjuk szerezni a három pontot. Nehezen találtunk réseket a pályán, és ez megnehezítette a dolgunkat”.

Zidane: “Meg kellett dolgoznunk a győzelemért”

Zidane mérkőzés utáni nyilatkozata

Modric, Kroos, Benzema
“Modric, Kroos és Benzema nagyon fontos tagjai a csapatnak, és amikor formában vannak, akkor képesek megteremteni a különbséget a pályán”.

Zsinórban öt győzelem
“Nagyon fontos számunkra. Az ehhez hasonló meccsek megnyerése visz fel végül a tabella élére egy csapatot. Úgy játszottunk, mint tavaly a karantén és lezárások után, erősen védekeztünk és kisajtoltuk a győzelmet magunkból”.

Csökkenteni kell a lemaradást
“Nagyon fontos mérkőzések várnak ránk, és arra kell törekednünk, hogy továbbra is gyűjteni tudjuk a pontokat, és csökkenteni tudjuk a hátrányt az előttünk lévő csapatokkal szemben” – mondta Carvajal azzal kapcsolatban, hogy bár a Real Madrid most ugyanannyi ponttal rendelkezik, mint az első helyezett Atlético, de a városi rivális kettővel kevesebb meccset játszott.

Lucas Vázquez: “Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés lesz”

Lucas Vázquez mérkőzés utáni nyilatkozata

Ramos kezezése a tizenhatoson belül
“Nem láttam az esetet, de őszintén szólva senki sem biztos benne, hogy mi történt. Néha megadják az ilyet büntetőnek, néha pedig nem. Például Nacho ellen büntetőt fújtak az Alavés ellen, de a Bilbao ellen Capa kezét érte a labda a tizenhatoson belül, és nem kaptunk érte büntetőt. Nem igazán tudjuk, hogy mi számít ilyen esetben büntetőnek, és mi nem. Ezt jó lenne tisztázni, mert a játékosok fejében is kétségek vannak”.

Teljes menetrend