Fejléc kép
Fórumajánló
Casillas visszatért a Real Madridba
2020-12-22 15:08 d.gergo realmadrid.com
Casillas visszatért a Real Madridba Egyéb hírek

A Real Marid hivatalos közleményben tájékoztatta a nagyérdeműt, hogy a csapat korábbi legendás játékosa, a spanyol hálóőr Iker Casillas visszatér a csaapthoz.

A hivatalos közleményből kiderül, hogy Iker Casillas a Real Madrid Alapítvány berkein belül fog dolgozni, mint az alapítvény igazgatójának asszisztense. Iker Casillas, a közlemény szavait idézve “egy Real Madrid legenda, aki képviseli a klub értékeit, és aki a csapat történelmének legjobb kapusa”.

Iker Casillas tizenkilenc serleget nyert a Real Madridban eltöltött huszonöt éve során: 3 Bajnokok Ligája, 3 FIFA Klubvilágbajnokság, 2 Európai Szuperkupa, 5 bajnoki cím, 2 Copa del Rey serleg, 4 Spanyol Szuperkupa győzelem van a háta mögött a Real Madrid játékosaként. Ezután Portóban is eredményes volt, ott 2 bajnoki címmel, egy kupagyőzelemmel és egy szuperkupa győzelemmel lett gazdagabb.

A spanyol válogatottban 167 alkalommal lépett pályára, és a nemzeti színekben egyszeres világbajnok, kétszeres Európa-bajnok, és egyszeres U20-as világbajnok lett.

A Real Madrid büszke rá, hogy egy nagyszerű kapitányt üdvözölhet újra otthon.

Teljes menetrend