Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2020-12-29 19:10 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Örülünk neki, hogy újra játszhatunk néhány nap pihenés után” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 16. forduló 2020 DEC 30 (szerda) 21:30 Estadio Manuel Martínez Valero 1-1

Szerdán este 21:30-as kezdéssel a Real Madrid az Elche otthonában lép pályára (Spíler 2). Zidane mérkőzés előtti nyilatkozata:

Jó forma, izgatott várakozás
„A csapat jó formában van, és örülünk neki, hogy újra játszhatunk néhány nap pihenés után. Ez az év utolsó meccse, és szeretnénk abban a szellemben folytatni, ahogy eddig játszottunk”.

Nem lesz egyszerű a meccs
„Kemény helyszínre látogatunk, egy frissen feljutott csapat otthonába, akik elég jó munkát végeznek. Az biztos, hogy nem lesz könnyű a dolgunk, és keményen kell dolgoznunk továbbra is. Kilencven percen át meg kell mutatnunk, hogy mire vagyunk képesek”.

Kemény ellenfél
„Az Elche egy jó csapat, nagyszerű focit játszanak. Kemény ellenfél lesznek hazai pályán, és nem lesz könnyű meccs. Jó teljesítményt kell majd nyújtanunk, és a legjobb formánkat kell hoznunk, ha pontokat akarunk majd gyűjteni. Jó munkát kell végeznünk csapatként”.

Hazard
„Eden bevethető lesz holnap, és szeretnénk, ha csak egy keveset játszana egyelőre. A legutóbbi meccsen úgy döntöttünk, hogy ne játsszon, de holnap szeretném, ha pályára lépne, mert egy ideje már a csapattal dolgozik, és szeretnénk kihasználni az adottságait”.

A keret
„Minden játékos jól dolgozik az edzéseken, és ez jó hír egy edző számára. Rendkívül professzionális és fegyelmezett mindenki. Mindenki ide koncentrál, és mindenkinek lesz játéklehetősége”.

Sajtóhírek az öltözőről
„A csapat jó formában van, és igyekszünk majd arra törekedni, hogy ez ki is tartson. Hiszek minden játékosomban. Azt nem tudom kontrollálni, hogy a klub falain kívül miről van éppen szó. Mindenki nagyon összpontosít, és remekül dolgoznak az edzéseken. Csak ez a fontos”.

A játékosok állították össze a kezdőt az utóbbi meccseken?
„Én vagyok az edző, és a stábommal közösen állítjuk össze a kezdőcsapatot. A játékosok ebben nem vesznek részt. Ők csak meg akarják nyerni a meccseket”.

Egyetlen hiányzó az Elche elleni keretben!

Sérülések
„Mikor háromnaponta játszunk, mindig ott van a sérülések kockázata, és volt is pár sérülésünk emiatt, csak úgy, mint bármelyik másik csapatnak. A legjobb szakemberek dolgoznak itt, és aszerint végezzük a munkánkat, hogy ők mit javasolnak nekünk”.

Erőnlét
„Soha nem fogjuk a játékosok egészségét kockáztatni, de amennyi meccsünk van, az ilyen sajnos benne van a pakliban. Erőnléti szempontból jól állunk jelenleg”.

Szenvedély
„Szenvedélyes vagyok, ha a labdarúgásról van szó. Tizennyolc éven át voltam játékos, most pedig edzőként dolgozom. Szeretnék a foci iránti szenvedélyemre összpontosítani”.

Szerződések hosszabbítása
„A legjobb játékosok állnak itt a rendelkezésemre, és szeretném ha az ilye jellegű kérdések hamar lezárulnának, mert ez mindenkinek az érdeke”.

Marcelo és Isco
„Érzem a fájdalmukat, amikor nem játszhatnak, hiszen labdarúgók, és szeretnének pályán lenni, mint bárki más. Nagyon sokat elértek már itt, és kemény a jelenlegi helyzetük, de ez az edzői munka legrosszabb része. Az én felelősségem a csapat összeállítása, és ez nem fog soha változni. Nehéz időszak ez számukra”.

A naptári év értékelése
„Boldogok vagyunk, és hálásak, amiért játszhatunk, hiszen vannak emberek, akiknek nagyon megnehezíti a vírus az életét. Sokat gondolok rájuk, és remélem, hogy ez az egész helyzet hamar már csak egy rossz emlék lesz, és minden jóra fordul. Ami a sportot illeti, igyekszünk kihozni magunkból a lehető legtöbbet. Vár ránk egy újabb hosszú és kemény év”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend