Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-01-01 17:39 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Szerencsésnek tartom magam, hogy a Real Madrid edzője lehetek” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 17. forduló 2021 JAN 02 (szombat) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

Zinedine Zidane mérkőzés előtti nyilatkozata a szombati, Celta Vigo elleni összecsapás előtt:

Egy jobb évben reménykedve
„Mindenkinek boldog új évet kívánok, mindenek előtt azoknak, akik nehéz időszakon mennek most keresztül. Nagy öleléseket küldök nektek, és remélem, hogy a 2021-es év sokkal jobb lesz mindenki számára”.

A kulcs a győzelemhez
„Nincs képlet a Celta legyőzésére. Ismerjük őket, és nagyszerű meccset kell játszanunk. A Celta nagyon jól játszik, a legutóbbi hét meccsükből hatot megnyertek. Szeretnénk jó mérkőzést játszani, bár nehéz lesz. De egy újabb lehetőség számunkra, hogy megmutassuk, milyen csapat vagyunk”.

Meg kell szenvedni a pontokért
„Ez a spanyol bajnokság, ahol mindig vannak bonyolult meccsek, és tudjuk, hogy meg kell szenvednünk azért, hogy pontokat tudjunk szerezni. Az Elche ellen is láthattuk ezt. Megpróbálunk remek meccset játszani a Celta ellen”.

Iago Aspas szerepe
„Csodálatos játékos, folyamatosan megmutatja, hogy mennyire jó. Különbséget tud jelenteni a pályán, és létfontosságú szerepe van a Celtában”.

A Real Madrid edzőjének lenni
„Sokat kivesz az emberből, persze, de ettől még szép feladat. Szerencsésnek tartom magam, amiért elmondhatom magamról, hogy a Real Madrid edzője vagyok, és igyekszek kihasználni minden pillanatot. Az foglalkoztat, hogy beleadjak mindent az összes edzésen és meccsen. Nem tudom, mi lesz egy hét múlva, szóval ki kell használnom a pillanatot”.

Nyílt bajnokság
„Nagyon nyílt a Liga, és ez a szépsége. Az Atlético áll most első helyen, de a bajnokság nyitott és az is lesz az utolsó fordulóig. Mi csak annyit tehetünk, hogy folytatjuk a munkánkat, mert csak erre tudunk hatással lenni”.

Ramos, Modric és Lucas szerződéshosszabbítása
„Szeretnénk, ha ez a helyzet minél hamarabb megoldódna, ez lenne mindenki érdeke. Remélem, hogy gyorsan megoldódik”.

23 játékost nevezett Zidane a következő bajnoki meccsre

Jovic
„A Real Madrid játékosa. Igaz, hogy az utóbbi időben nem játszott sokat, de számítani fogok mindenkire. Az aktuális helyzet egy pillanat alatt megváltozhat, szóval az a fontos, hogy mindenki készen álljon. A szezon nagyon hosszú, és sok mérkőzésünk van”.

Hazard
„Azért jött a csapathoz, hogy itt is megmutassa, milyen játékos is ő. Erre készül, és bízunk benne. Voltak nehéz pillanatai, de lépésről lépésre be fog épülni a csapatba”.

Marcelo
„A mi játékosunk, és az is marad. Az edzéseken jól dolgozik, és elkötelezett. Ő is ugyanúgy dolgozik, mint a többiek. Nem foglalkozunk azzal, hogy a klub falain kívül miről beszélnek”.

David Alaba
„Csak a holnapi meccsre gondolunk, és azokkal a játékosokkal számolunk, akik velünk vannak. Elég mély a keretünk. Van elég dolog az asztalunkon anélkül is, hogy olyan játékosokról gondolkoznánk, akik nem itt játszanak”.

Kívánság az új esztendőre
„Ami a munkát illeti, azt kívánom, hogy a játékosaim ne sérüljenek meg, és hogy folytatni tudjuk a munkát abban a szellemben, ahogyan most dolgozunk. Szeretném azt kívánni az új évre, hogy akinek most nehéz a sora, annak jobbra tudjon fordulni az élete”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend