Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Fegyelmezetten támadtunk és védekeztünk”
2021-01-03 10:07 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Fegyelmezetten támadtunk és védekeztünk” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 17. forduló 2021 JAN 02 (szombat) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

A francia szakember nyilatkozata a Celta Vigo legyőzése után:

Minden meccset nyerni kell
“Összetett teljesítményt nyújtott a csapatunk ma, az első perctől az utolsóig. Tudjuk, hogy minden meccset meg kell nyernünk, és ez nem könnyű feladat. De a játékosok is ezért dolgoznak, én pedig elégedett vagyok velük”.

Fegyelmezett volt a csapat
“Jó irányba haladunk, jó munkát végzünk és így is kell folytatnunk. A csapat és az egység a legfontosabb dolog, így kell játszanunk már az első perctől kezdve. Nagyon fegyelmezetten támadtunk és védekeztünk, mikor nálunk volt a labda, és akkor is, amikor nem. Elégedettek vagyunk, de hosszú még az út előttünk”.

Nacho
“Egész életében profi volt, és nagyon fontos játékos. Nagyszerű munkát végez amikor pályára lép, ezt most is megmutatta. Nem lepett meg a teljesítménye, és örülök neki és a csapatnak is, mert három nagyon fontos pontot szereztünk most meg”.

Lucas Vázquez dicsérete
“Lucas is nagyszerű munkát végez, nagyon megbízható játékos, aki igazán fontos a Real Madrid számára. Mindent belead a pályán. Örülök a teljesítményének, és mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy milyen remek adottságai vannak”.

Carvajal sérülése
“Carvajal kapott egy kisebb rúgást, de nem hinném, hogy komoly lenne, de jobb szerettünk volna nem kockáztatni”.

Asensio
“Elégedett vagyok Marco teljesítményével, mert egy csúnya sérülésből tért vissza, és most már sokkal jobb, és minden mérkőzésen fejlődik”.

Benzema lecserélése
“Nem hiszem, hogy fáradt lenne. Szerintem jól játszott, és csak azért hoztam le, hogy más is kapjon lehetőséget. Remek formában vagyunk, jó dolgokat csinálunk, és így is kell folytatnunk”.

Hazard
“Lassan kell haladnunk, és nem szabad erőltetnünk semmit. Vissza kell nyernie a legjobb formáját, és lépésről lépésre kell haladnunk. Ennyi az egész”.

Teljes menetrend