Fejléc kép
Fórumajánló
Lucas visszautasította a Real Madrid első szerződés hosszabbítási ajánlatát
2021-01-05 09:18 ___Samy___ marca.com
Lucas visszautasította a Real Madrid első szerződés hosszabbítási ajánlatát Átigazolási hírek

Három Real Madrid játékosnak, név szerint Luka Modricnak, Sergio Ramosnak és Lucas Vázqueznek fog idén nyáron lejárni a szerződése a klub játékosai közül. Míg a horvát játékos helyzetét illetően előrelépés történt, addig a két spanyol köti az ebet a karóhoz.

Modric már igent mondott az új ajánlatra, és Ramossal kapcsolatban is folynak az egyeztetések, habár mindketten tárgyalhatnak más csapatokkal is. Lucas az egyetlen idáig, aki visszadobta az ajánlatot, mert nem győzte meg.

A szezon elején Lucas esélye a hosszabbításra gyakorlatilag zéró volt, még maga a játékos sem gondolt erre a lehetőségre. A saját nevelésű szélső elvesztette fontosságát a csapaton belül és nagyon közel állt hozzá tavaly nyáron, hogy Katarba igazoljon. Zidane belé vetett bizalma és a vágya, hogy a Real Madridban játsszon; ez a két dolog akadályozta meg a távozását.

Dani Carvajal és Alvaro Odriozola sérülése lehetővé tette Lucas számára, hogy beverekedje magát az El Clásicó kezdőcsapatába novemberben. Azóta gyakorlatilag olyan jó teljesítményt nyújt, hogy nem lehet őt kihagyni.

Ez az átalakulás a kritikát dicséretté változtatta és a Real Madrid vezetősége már nem gondolt a távozására, inkább egy új szerződést ajánlottak neki. Ezt pedig Lucas nem fogadta el.

Most pedig kezdődik a várakozás. A pandémia miatt a vezetőség számára prioritást jelent a klub pénzügyi helyzetének stabilizálása. Amiről hat hónappal ezelőtt csak beszéltek, az mára valósággá vált, és a vezetőség számára nyilvánvaló, hogy melyik úton kell haladni.

Teljes menetrend