Fejléc kép
Fórumajánló
Nagyon közel David Alaba a Real Madridhoz
2021-01-05 08:58 ___Samy___ marca.com
Nagyon közel David Alaba a Real Madridhoz Átigazolási hírek

Úgy néz ki, hogy a Real Madrid nyerte a David Alaba utáni versenyfutást, pedig nem kevés csapat szerette volna őt a soraiban tudni.

Alaba nyilvánvalóvá tette a Bayern vezetősége számára, hogy el akarja hagyni a klubot. A jelenlegi szerződése idén nyáron lejár, és természetesen a két spanyol óriás azonnal meg is próbált lecsapni rá.

A MARCA ez elmúlt hónapokban közelről figyelte Alaba helyzetének alakulását. Szerintük Pini Zhavi, a játékos ügynöke, számos top csapatnak felajánlotta ügyfele szolgálatait, és a legvalószínűbb úti célnak a Real Madrid tűnik. Perezék már régóta próbálják az osztrák játékost megszerezni, most pedig Alaba igényei lehetővé is teszik mindezt.

Ugyanez nem mondható el a Barcelonáról, hiába keresnek ők is védőt. Miután Zhavi beszélt a katalánokkal és átfutotta a szerződés financiális részét, inkább nemleges választ adott.

A Real Madrid szintén szeretné megerősíteni a védelmet, Alaba tudása és sokoldalúsága miatt pedig túl jó játékos ahhoz, hogy ne éljenek a lehetőséggel.

A PSG és a Manchester United szintén hevesen érdeklődik, de a játékos elmondása szerint mindig is szeretett volna a spanyol bajnokságban játszani. A Real Madrid pedig ezt a kérését teljesíteni is tudja.

Teljes menetrend