Fejléc kép
Fórumajánló
René Ramos Twitter bejegyzése
2021-01-05 08:33 ___Samy___ marca.com
René Ramos Twitter bejegyzése Egyéb hírek

René Ramos, Sergio Ramos testvére és egyben ügynöke is belemerült a Kapitány szerződés hosszabbítása körüli vitákba. Mindez egy Twitter bejegyzés miatt.

A Real Madrid 34 éves játékosának csupán csak 6 hónap van hátra a jelenlegi szerződéséből, és még mindig nincs hír egy esetleges megállapodásról. Ennek értelmében pedig a játékos mostantól bármelyik csapattal szabadon tárgyalhat.

Ennek apropóján fejezte ki nem tetszését Twitteren a spanyol újságíró, Alfredo Duro: “Valakinek meg kell magyaráznia hogyan jutottunk el idáig, lehetővé téve a kapitánynak, a Real Madrid egyik legendájának, hogy olyan abszurd játékosok csapatába kerüljön, akik szabadon aláírhatnak egy másik klubhoz.”

Ezt a bejegyzést René retweetelte, azaz “megosztotta” saját Twitter profilján, ezzel gyakorlatilag a Real Madrid vezetőségét okolva a szerződés hosszabbításának elmaradása miatt. Ez a hírek szerint nem is tetszett a vezetőségnek, de ugyanakkor optimisták a helyzetet illetően. Szerintük nem lesz gond a hosszabbítással.

A Ramos család pedig továbbra is arra vár, hogy a klub egy számukra megfelelő ajánlattal rukkoljon elő.

Teljes menetrend