Fejléc kép
Fórumajánló
A Real Madrid Pau Torres felől érdeklődik
2021-01-06 12:50 ___Samy___ marca.com
A Real Madrid Pau Torres felől érdeklődik Átigazolási hírek

Bár az utóbbi napokban rendesen felerősödtek azok a hírek, melyek szerint David Alaba a Real Madridhoz igazol, azonban Pau Torres is kiérdemelte Perezék csodálatát.

Pau-ra úgy tekintenek, mint aki a jelenben és a jövőben is opció lehet, függetlenül attól, hogy mi lesz Sergio Ramos sorsa. A 23 éves középhátvéd pazar idényt fut a Villarrealnál, és a spanyol válogatottban is nagyszerű párost alkot a Real Madrid csapatkapitányával.

A Villarreal vezetősége egy 50 millió eurós kivásárlási összeget foglalt bele a játékos szerződésébe, azonban ezt még lejjebb lehet faragni, a két klub viszonyára való tekintettel.

Azonban nem csak a Real Madrid az egyetlen érdeklődő. Arteta szintén nagyon szeretné megerősíteni az Arsenal védelmét, azonban Pau inkább a spanyol főváros felé húz.

Számos bizonytalanság van a Real Madrid védelmében, de a vezetőség kitart amellett, hogy ezen a csapatrészen is van mit fejleszteni. Ramos, akinek június 30-án lejár a kontraktusa, szerződéshosszabbítása még mindig a levegőben lóg, de van rá esély, hogy marad a helyén.

Ramos és Varane helyettese, Eder Militao és Nacho pedig nem helyez akkora nyomást az első két játékosra, hogy az edzőnek gondolkoznia kelljen azon, hogy ki kezdjen a védelem közepén.

Ami Varane-t illeti, neki is van számos kérője, például a Premier Leagueből, de maga a játékos nem szeretne távozni a Real Madridból.

Teljes menetrend