Fejléc kép
Fórumajánló
Pénteken kiderül, ki lesz a Real Madrid ellenfele a Kupában
2021-01-07 14:51 d.gergo realmadrid.com
Pénteken kiderül, ki lesz a Real Madrid ellenfele a Kupában Spanyol Kupa

Pénteken délután, 13:00-s kezdéssel sorsolnak a Spanyol Labdarúgó Szövetség főhadiszállásán, és kiderülnek a Copa del Rey idei kiírásának összes párosítása a legjobb 32 csapat között.

A Real Madrid számára is kiderül pénteken, hogy melyik csapat ellen csatlakozik majd be idén a Copa del Rey kiírásba. A Királyi Gárda a Segunda Division B-ből kap majd ellenfelet, a lehetséges ellenfelek között a Córdoba, az Ibiza, a Navalcarnero és a Cornellá szerepel.

Zinedine Zidane csapata a január 20-i héten csatlakozik be a Copa del Rey tornába, a legjobb tizenhat közé jutásért egyetlen meccsen dől majd el a párharc ebben a fordulóban. A továbbjutó csapat már az összecsapást követő héten szerepel a nyolcaddöntőben. A negyeddöntőket február harmadikán, a már oda-visszavágós rendszerben rendezett elődöntőket február 10-én és március harmadikán játsszák majd a csapatok. A Copa del Rey döntőjét a sevillai Estadio de La Cartuja-ban rendezik, 2021- április 17-én – számol be a Real Madrid hivatalos weboldala.

Teljes menetrend