Fejléc kép
Fórumajánló
Kroos a 300. meccsére készül
2021-01-08 10:16 ___Samy___ marca.com
Kroos a 300. meccsére készül Érdekességek, statisztikák

Toni Kroos ha pályára lép szombaton az Osasuna ellen, akkor ez lehet a 300. mérkőzése a Real Madrid színeiben.

A német középpályás már 6 és fél idényt töltött el a fővárosi csapatban, és ez idő alatt 100 gólban vett részt – 30 gólja mellett van 70 gólpassza is. Mindez arról is árulkodik, hogy Kroos nagyon kevés mérkőzést hagyott ki és szerencsére a sérülések is elkerülték.

Mindegy ki volt az edző ezalatt a hat idény alatt, Ancelotti, Benitez, Solari, Lopetegui vagy Zidane, Kroos mindegyiküknél alapember volt. Nagyon megbízható játékosról van szó, ebben az idényben is csak két meccsen nem lépett pályára.

Visszatekintve, mindig sikerült becsületes játékidőt összegyűjtenie az idényekben. Az elsőben például 55 alkalommal lépett pályára, de azóta is megvan legalább idényenként a 40 meccs. Mindez anélkül, hogy figyelembe vennénk a német válogatottat, ahol már szintén több, mint 100 mérkőzésen kapott lehetőséget.

A sikereit figyelembe véve pedig nem sok olyan játékos van, aki versenybe tudna szállni vele. Bajnokok Ligája trófeákat nyert már – hármat a Real Madriddal egyet pedig a Bayern Münhennel – 2014-ben világbajnok lett, van négy klubvilágbajnoki győzelme és többek között két spanyol bajnoki címe is.

Teljes menetrend