Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-01-10 10:50 e.gergo realmadrid.com
Courtois: Lehet, hogy nem is Madridba, hanem Malagába repülünk már innen NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 18. forduló 2021 JAN 09 (szombat) 21:00 El Sadar 0-0

Az Osasuna elleni döntetlen után Thibaut Courtois is nyilatkozott.

A támadások javítása
„Nem volt sok terület, bár onnan hátulról a kapuból talán nem én vagyok az, aki a legjobban tudja kommentálni, hogy hogyan javíthattunk volna a támadásokon. De nem kaptunk gólt, és sikerült egy pontot hazavinnünk”.

Hosszú még a szezon
„Nyerni akartunk, mert ha harcolni akarsz a bajnoki címért, akkor az ilyen helyszíneken is nyerned kell. Folytatnunk kell a munkát, sok pontért játszhatunk még a szezon végéig, a bajnokság fele még hátravan”.

Vihar
„Először is szeretnék köszönetet mondani az Osasuna munkatársainak, hogy segítettek abban, hogy a pálya elég készen állt ahhoz, hogy játszani tudjunk rajta. Sajnálatos, hogy hogyan kezelt minket a LaLiga a viharhelyzet kapcsán. Nem csak az, hogy játékra kényszerítettek minket, tegnap le volt fagyva a kifutópálya a repülőtéren”.

„Ma este nem tudunk hazaindulni, valószínűleg még holnap sem. Lehet, hogy egyből Malagába utazunk majd a következő meccsünkre” – mondta Courtois, aki az időjárási körülmények miatt elképzelhetőnek tartja, hogy a csapat már vissza se repül Madridba a következő, Bilbao elleni Szuperkupa-mérkőzés előtt.

Erőfeszítések
„Megtettük, amit kértek tőlünk, szóval ha azt mondják nekünk fentről, hogy utaznunk kell, különben elveszítünk három pontot, akkor utazunk. Hóval lepett utakon érkeztünk ide, gondolni kellene az emberek biztonságára is… Családos emberek vagyunk. Nem bábok vagyunk, akik folyamatosan játszanak. Megtettük, amit tudtunk, és a játékra összpontosítottunk. Az utazásra és a logisztikára is gondolni kell”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend