Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: El kellett volna halasztani a mérkőzést
2021-01-10 10:24 d.gergo realmadrid.com
Zidane: El kellett volna halasztani a mérkőzést NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 18. forduló 2021 JAN 09 (szombat) 21:00 El Sadar 0-0

Az Osasuna elleni döntetlen után Zidane így értékelte az este történéseit:

Kemény körülmények
“Kicsit mérgesek vagyunk, mert megtettük a pályán, amit tudtunk. Ez nem focimeccs volt, kemények voltak a körülmények. Ezzel az érzéssel megyünk haza, beleértve a meccset és a mérkőzés előtti nap történéseit is” – utalt Zidane arra, hogy az időjárási körülmények miatt már az utazás is nehéz feladat volt, a csapat gépe Madridban órákon át vesztegelt a kifutópályán, mire fel tudtak szállni.

Zidane már a Szuperkupára gondol
“Nem tudjuk, hogy mikor térünk vissza Madridba, lehet hogy már holnap, de az is lehet, hogy csak holnapután. De ez a foci. Vagyis igazából a mai meccs nem nevezhető focinak. De el kell fogadnunk, és a csütörtöki mérkőzésre kell gondolnunk”.

El kellett volna halasztani a meccset?
“Igen, természetesen. Mi játszottunk, mert azt mondták nekünk, hogy játszanunk kell. Mindannyian láttuk, amit láttunk. Végül játszottunk, és ennyi a történet. Ez az én véleményem. Nem tudjuk, hogy mit fogunk most csinálni, de majd meglátjuk. Ki kell pihennünk magunkat, és a következő mérkőzésre kell összpontosítanunk”.

A pálya állapota
“Ezek nem kifogások. Mindenki szeretett volna focit látni, és a körülmények ezt ma nem támogatták. Így érez mindenki. Én edzőként válaszolok a kérdésekre”.

Az utazás
“Nem volt semmi hatása a csapat játékára, hogy három órán át be voltunk zárva a repülőgépbe. A meccs tett be, a körülmények. Nem voltak jók az adottságok”.

Teljes menetrend