Fejléc kép
Fórumajánló
GALÉRIA: A Real Madrid már Malagában készül a Szuperkupa elődöntőjére
2021-01-12 17:12 d.gergo realmadrid.com
GALÉRIA: A Real Madrid már Malagában készül a Szuperkupa elődöntőjére EdzésSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - Elődöntő 2021 JAN 14 (csütörtök) 21:00 Estadio La Rosaleda, Málaga 1-2

A Spanyol Szuperkupa idei kiírásának elődöntőjében a Real Madrid az Athletic Bilbao ellen játszik majd a malagai La Rosaleda stadionban.

A Real Madrid már meg sem próbált Madridba utazni a legutóbbi bajnoki mérkőzése után, a csapat már annak sem örült, amikor a hóviharban fagyos kifutópályán kellett nyakukba venniük az országot, hogy lejátszhassák az Osasuna elleni spanyol bajnoki mérkőzést – ennek hangot adott a meccs után Courtois és Zidane is.

A csapat szombaton játszott az Osasuna otthonában, Pamplona-ból pedig hétfőn indult útnak Málaga felé, ahol csütörtökön este 21:00-s kezdéssel van jelenésük a Spanyol Szuperkupa elődöntőjében.

Az utazás képekben:

A Real Madrid hétfőn délelőtt 11:40-kor landolt Málaga városában, ahol a repülőtérről egyből a csapat szállása felé vették az irányt. A játékosok és az edzői stáb a Gran Hotel Miramar-ban pihennek majd az edzések között és a Bilbao elleni mérkőzés előtt.

Az első edzés képekben:

A csapat első edzésén először labdával dolgoztak a játékosok, majd futógyakorlatok jöttek, végül pedig két csoporta bontva a labdajáratást gyakorolták a srácok. Az edzés szokásos módon kispályás mérkőzéssel zárult, de jutott idő még a keresztlabdák és befejezések gyakorlására is.

A második edzés képekben:

A Real Madrid keddi edzésén a játékosok párokban melegítettek be a tréningre, majd a passzolást és presszinget gyakorolták Zidane vezényletével. Az edzésen a játékosok lehetőséget kaptak a pontrúgások ismétlésére is, és Zidane nagy hangsúlyt fektetett a támadójáték fejlesztésére is. Az edzés szintén kispályás mérkőzéssel zárult.

Teljes menetrend