Fejléc kép
Fórumajánló
Luka Jovic a távozás küszöbén áll
2021-01-13 10:52 ___Samy___ marca.com
Luka Jovic a távozás küszöbén áll Átigazolási hírek

Luka Jovic gyakorlatilag már csak egy lépésre van attól, hogy elhagyja a Real Madridot és visszatérjen az Eintracht Frankfurtba.

A 23 éves csatár 2019 nyarán csatlakozott a Real Madridhoz, akiért 60 millió eurót tettek le az asztalra. 32 meccsen kapott csak lehetőséget, amiken elkeserítően kevés gólt szerzett, szám szerint kettőt. Mivel nem sikerült átmentenie a Bundesligában nyújtott formáját, így most visszatérhet a korábbi csapatába.

A szerb Republika újság szerint fél éves kölcsönszerződéssel csatlakozik ismét a Frankfurthoz, amiben nincsen vásárlási opció. Szerintük már az üzlet is nagy részben készen van, csak egy pár apróságot kell elsimítani.

Ebben az idényben Jovic még inkább mellőzött játékos lett Zidane Real Madridjában. Összesen 5 meccsen kapott lehetőséget, 208 percet töltött a pályán, gólt pedig nem szerzett.

Így tehát a Real Madrid keretében már csak Mariano maradt az egyetlen csatár Karim Benzema mögött, akinek a helyzete szintén nagyon zavaros. Még az sincs kizárva, hogy ő is távozik.

Teljes menetrend