Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-01-13 10:39 ___Samy___ marca.com
Mourinhónak a Real Madrid védőjére fáj a foga Átigazolási hírek

José Mourinho és a Tottenham Hotspur védőre vadászik, mivel nem szeretnének kiszállni a bajnoki címért folytatott harcból. Természetesen a Real Madrid egyik mellőzött védője a fő kiszemelt.

Mourinho nagyon szeretné megkaparintani a Real Madrid kegyvesztett brazil védőjét, Eder Militaót. Először csak kölcsönszerződésről lenne szó, viszont ha jó teljesítményt nyújt a védő, akkor végleg megvennék.

A hírt először az olasz Corriere dello Sport hozta le, akik szerint az átigazolás nagyon is lehetséges.

Militao egyértelműen mellőzve van Zidane által és a vezetőség nem idegenkedne attól, hogy lemondjon a 22 éves játékos fizetéséről. Azonban mivel 18 hónappal ezelőtt 50 millió eurót adtak érte, így a Tottenhamnek mélyen a zsebébe kell nyúlnia.

A brazil hátvéd a legutóbbi 9 mérkőzésen egy perc lehetőséget sem kapott, de a tavalyi idényben is mindössze 10-szer került be a kezdőcsapatba.

A korábbi Porto és Sao Paulo játékos úgy tűnik, hogy nem szerepel Zidane terveiben. Sőt, még akkor sem kapott lehetőséget, mikor Dani Carvajal és Alvaro Odriozola egyaránt sérültek voltak. Pedig Militao a védelem jobb oldalán is tud játszani.

Az átigazolás úgy tűnik, hogy minden félnek előnyös lenne, a kérdés már csak az, hogy a Real Madrid vezetősége mekkora veszteséget hajlandó lenyelni egy ilyen nagy befektetés esetén.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend