Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-01-14 09:10 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Megpróbáljuk a legjobb formánkat hozni a Bilbao ellen” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - Elődöntő 2021 JAN 14 (csütörtök) 21:00 Estadio La Rosaleda, Málaga 1-2

Zinedine Zidane sajtótájékoztatója a csütörtök esti, Athletic Bilbao elleni összecsapás előtt (DigiSport 2, 21:00):

Felkészülés
„Négy napja itt vagyunk már Malagában, készülünk a meccsre és jól megy a munka. Örülünk neki, hogy játszhatunk. Oda kell tennünk magunkat, mert egy jó csapat ellen játszunk. Nagyon keményen kell dolgoznunk, harcolnunk kell minden labdáért és jó teljesítményt kell nyújtanunk”.

Ingadozó teljesítmény
„Jól játszunk, és akármikor egy kicsit alulteljesítünk, jönnek a kritikák. A szezon során mindig vannak hullámvölgyek és jobb periódusok, mi pedig megpróbáljuk a legjobb formánkat hozni a Bilbao ellen. Reméljük, hogy a szezon fokozatosan egyre jobb lesz”.

Sergio Ramos
„Rendben van. Úgy készül a meccsre, mint a többiek. A Bilbao elleni meccs miatt vagyunk itt, és arra összpontosítunk, hogy jó teljesítményt nyújtsunk ellenük. Sergio természetesen jól van”.

Mellőzött játékosok
„A fiatalabb játékosoknak folytatniuk kell a munkát. Mindenki szeretné kivenni a részét a meccsekből, és egy huszonöt fős keretben elkerülhetetlen, hogy lesznek olyan játékosok, akik kevesebbet játszanak. Jól dolgozik a csapat, és a kevesebb lehetőséget kapó játékosok is azért edzenek, hogy többet játszhassanak. Nagyon hosszú szezonunk van, és mindenki hozzá fog adni valamit a csapat munkájához”.

Odegaard
„A Real Madrid játékosa, aki biztosan sikereket fog itt elérni. Nem játszott sokat mostanában, de keményen kell dolgoznia. Meg fogja kapni az idejét a pályán, és szükségünk is lesz rá, mert sokat ad a csapatnak. Szerintem jól érzi magát. Motivált és elkötelezett, és ez a fontos”.

Jovic
„Ő is a csapatunk tagja. Most nincs velünk, mert sérült, de a keret tagja ő is. Nekem nem mondtak semmit vele kapcsolatban, szóval meglátjuk, mi lesz majd. Egy csatárról van szó, aki sok gólt szerzett korábban, ezt akarjuk kihozni belőle itt is. Huszonegy éves volt, mikor ide érkezett. Nagyon fiatal. Nem volt szerencséje, gondjai voltak a beilleszkedéssel és sérülésekkel, sokat kell még tanulnia és ezt is fogja tenni. Mindig meg fogja mutatni, hogy mire képes, efelől nincs kétségem”.

Tebas azt mondta, Pamplonában csak a kifogásokat kereste Zidane
„Nem fogok válaszolni erre, ez már a múlt. Csak a holnapi meccs jár a fejünkben, ez foglalkoztat engem és a játékosokat is. Azt nyilatkoztam múltkor, amit úgy is gondoltam. Nem kifogások voltak”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend