Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-01-15 07:45 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Igyekezett a csapat, de nem találtuk az egyenlítő gólt” NyilatkozatokSpanyol Szuperkupa
Supercopa de España - Elődöntő 2021 JAN 14 (csütörtök) 21:00 Estadio La Rosaleda, Málaga 1-2

Zinedine Zidane nyilatkozata az Athletic Bilbao elleni Spanyol Szuperkupa kiesés után:

Rossz első félidő
„Nem kezdtük jól a mérkőzést, nem volt jó első félidőnk. A Bilbao-nak volt két helyzete, amiből szereztek két gólt, ennyi történt. A második félidő teljesen más volt, és húsz perc elteltével variáltunk kicsit, mert nem tetszett a felállás”.

Felállás
„Eden a bal oldalon, Marco pedig a jobboson játszott. Nagyon próbálkoztunk, voltak helyzeteink, kapufát lőttünk, majd gólt is, és visszajöttünk a meccsbe, de nem találtuk az egyenlítő találatot”.

Ez most nem volt elég
„A csapat nagyon próbálkozott. Rosszul kezdtük a meccset, de a jövőre kell gondolnunk, továbblépni és folytatni a munkát. Akkor is folytatnunk kell, ha épp jól alakulnak a dolgok, hiszen akkor sem szállhatunk el. Nehéz volt az első félidő. A másodikban jól teljesített a csapat, de ez most nem volt elég”.

Hazard
„Vissza kell nyernie az önbizalmát, kell neki egy jó meccs, egy gól. Valami más. Lépésről-lépésre haladunk. Tudjuk, hogy mire képes, és türelmesnek kell lennünk. Keményen dolgozik. Az emberek már a legjobb formájában szeretnék őt látni, de türelmesnek kell lennünk vele. Kiállunk mellette, és ő is túl akar lendülni ezen az időszakon”.

Katasztrófa?
„Nem, ez nem az. A katasztrófa az lenne, ha nem igyekezett volna a csapat, és nem adtunk volna bele mindent a pályán. Most nem ez volt a helyzet. Mindig a győzelemre kell törekedni, de nem nyerhetsz folyamatosan. De a következő mérkőzésen is a győzelemért fogunk játszani”.

Dinamika
„Jó szériánk volt, jól játszottunk, nyertük a meccseket. Most pedig beesett három mérkőzés, amin nem tudtunk nyerni, két döntetlen és egy vereség az utóbbi pár meccsen. De továbbra is keményen kell dolgoznunk annak érdekében, hogy ezt gyorsan meg tudjuk fordítani. Többet nem tehetünk. Magunkra összpontosítunk, és egységet alkotva túl fogunk lendülni ezen”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend