Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane nem engedi Ödegaardot sehova
2021-01-15 09:34 ___Samy___ marca.com
Zidane nem engedi Ödegaardot sehova Átigazolási hírek

Jelenleg talán Martin Ödegaard a középpályások közül a legkevesebbet használt játékos, de Zinedine Zidane nem engedi, hogy a norvég játékos távozzon.

Habár Luka Jovic hasonló okok miatt kölcsönben az idény hátralévő részére visszakerült az Eintracht Frankfurthoz, Zidane nem fogja engedi, hogy ugyanez megtörténjen a norvég középpályással.

A vezetőség is egyetért abban, hogy jelenleg nem lenne okos döntés megválni Ödegaardtól. Ugyanakkor nem értik, hogy mi is a pontos szerepe a csapaton belül.

A Shakthar Donetsk elleni vereséget követően – ami még december 1-jén volt – csak 5 perc játékidőt kapott. Az igaz, hogy ez idő alatt volt egy sérülése is, de ettől sokkal többet kell játszania ahhoz, hogy megmutassa mégis mire képes.

Pontosan ezt láttuk tőle a Real Sociedadban mikor kölcsönben játszott. Maga a játékos hisz abban, hogy meg tudja fordítani a jelenlegi helyzetet és fontos tényező lesz a csapata számára. Azt kérték tőle korábban, hogy ne adja fel és dolgozzon továbbra is keményen. Ő pedig ezt is teszi.

Annak ellenére, hogy számos klub szorosan figyelemmel kíséri a középpályás helyzetét, köztük a Real Sociedad, a Real Madrid nem fontolgatja az eladását vagy a kölcsönadását. A Sociedadba való visszatérésről szóló pletykák inkább a szurkolók kívánságai, mintsem valós alappal rendelkező hír.

Zidane a Bilbao elleni mérkőzés előtti sajtótájékoztatón leszögezte, hogy számít Ödegaardra, viszont lehetőséget most sem kapott a mestertől. Úgy látszik, hogy Kroos, Modric, Casemiro, Valverde és Isco is még mindig előtte vannak a rangsorban.

Mikor megkapja a következő lehetőséget, meg fogja ragadni azt, mondta Modric ugyanezen a sajtótájékoztatón, mikor a norvég kollégájáról kérdezték.

Ödegaard tehát továbbra is keményen dolgozik, hogy elnyerje Zidane bizalmát és nem hátrál meg az előtte lévő hatalmas feladattól.

Teljes menetrend