Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-01-21 07:31 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Meg kellett volna nyernünk a meccset” NyilatkozatokSpanyol Kupa
Copa del Rey - Legjobb 32 2021 JAN 20 (szerda) 21:00 Estadio El Collao 2-1 Hosszabbítás után. Rendes játékidő: 1-1

A Copa del Rey kiesés után Zidane vállalta a felelősséget az eredményért:

A játékosok mindent beleadtak
„Kihoztuk magunkból a maximumot, a játékosok mindent beleadtak a pályán. Voltak helyzeteink, amikből megszülethetett volna a második gólt, és látjátok mi történhet, ha nem tudod gólra váltani a helyzeteket. Más meccs volt a mai, szenvedtünk. Nehezen fogadjuk be, mert kiestünk miatta a Kupából. Másképp kellett volna csinálnunk a dolgokat, de nem sikerült”.

A labda nem akart bemenni
„Én vagyok az edző, és ez az eredmény az én felelősségem, ezt elfogadom. A játékosok mindent megpróbáltak, és teljesen más meccs lett volna, ha sikerül megszereznünk a második gólt. A fociban kockáztatni kell néha. Az ellenfél kapusának volt két vagy három nagyon jó védése, a második gól nem akart összejönni, most pedig kiestünk”.

Felelősség
„Ez a labdarúgás. Egy Segunda B csapat ellen játszottunk, és meg kellett volna nyernünk a meccset. Nem kínos az eredmény, vagy ilyesmi. Az ilyen dolgok megtörténnek egy focista pályafutása során, én pedig vállalom érte a felelősséget”.

Folytatni kell a munkát
„Keményen kell dolgoznunk továbbra is. Túl kell lendülnünk ezen, és ez sikerülni is fog. Fájdalmas ez a nap, mert nem szeretünk veszíteni. A játékosok mindenkinél jobban akarnak nyerni. Nem fogjuk elveszíteni a fejünket most, ki kell találnunk valamit és keményen kell dolgoznunk”.

Hosszú szezon
„Úgy gondolom, hogy a játékosok hisznek bennem, de ezt tőlük kell megkérdeznetek. Mostanában nem jön ki a lépés, de volt már pár jó pillanatunk a szezon során. A bajnoki címért és a Bajnokok Ligájáért még versenyben vagyunk. Összpontosítanunk kell, mert még mindig nyerhetünk dolgokat”.

Inog a kispad?
„Mindig beindul a szóbeszéd, ha veszít a csapat. Meglátjuk majd, mi fog történni. Én nyugodt vagyok. A játékosok próbálnak nyerni, és néha másképp jön ki a lépés. Minden vereség fájdalmas. Nem szeretek veszíteni, ahogy a játékosok sem”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend