Fejléc kép
Fórumajánló
Bettoni: “A csapat tele van energiával”
2021-01-22 16:00 d.gergo realmadrid.com
Bettoni: “A csapat tele van energiával” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 20. forduló 2021 JAN 23 (szombat) 21:00 Estadio de Mendizorroza 1-4

Rendhagyó módon a mai sajtótájékoztatón Zinedine Zidane helyett David Bettoni állt az újságírók rendelkezésére, miután a csapat vezetőedzőjének legfrissebb COVID19 tesztje pozitív lett. A másodedző szavai az Alavés elleni összecsapás előtt:

“Reggel jó edzésünk volt ma, tele volt mindenki energiával, készülünk a holnapi meccsre. Mindannyian azon dolgozunk, hogy jobbak legyünk, és holnap újabb lehetőségünk lesz arra, hogy egységet alkotunk, egy csapat vagyunk és hogy mindent megteszünk a három pont megszerzéséért. A csapat készen áll, és éhes arra, hogy nagyszerű teljesítményt nyújtson az Alavés ellen”.

“A Real Madridban minden vereség kritikákat szül, de elég tapasztaltak vagyunk ahhoz, hogy tudjuk, az Alavés elleni meccs egy újabb lehetőség számunkra arra, hogy megmutassuk, milyen egységet alkotunk. Mind együtt vagyunk ebben benne, és minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni a három pont megszerzéséért. Minden nap keményen dolgozunk ezért, holnap pedig újra megpróbálhatunk bizonyítani”.

Kapcsolat az edzők és játékosok között
“Normális a kapcsolatunk egymással. Azért vagyunk itt, hogy támogassuk őket és segítsük őket abban, hogy a lehető legjobb formában játszhassanak. Jó a kapcsolatunk, sok éve építjük már. Szeretünk együtt dolgozni”.

Zidane állapota
“Szomorú vagyok, hogy nem lehet itt velünk. Beszéltem vele reggel, és jól érzi magát. Nem lesz velünk személyesen, de tudjuk, hogy támogatni fog minket. Az a fontos, hogy mindenki tudja, lélekben ott lesz velünk. Még csak most véglegesítjük, hogy hogyan is fog kinézni így a munka”.

“A főnök imádja a labdarúgást, ez a szenvedélye. Látom, ahogy minden reggel mosollyal az arcán jön be dolgozni, alig várja az edzéseket, hogy folytathassa a munkát és a harcot. Szerencsések vagyunk, hogy ennek a nagyszerű klubnak az edzői stábjában lehetünk, és élvezzük a játékosokkal közös munkát minden nap”.

Ramos és Carvajal
“Sergio még mindig a felépülésén dolgozik, nem lesz velünk holnap. Carvajal egy kicsit már edzett a többiekkel közösen is, de ő sem lesz a keretben holnap. Hétfőn visszatérhet a rendes edzésekhez”.

Élet segédedzőként
“Én vagyok a segédedző, azért vagyok itt, hogy támogassam a főnököt, és ellássam őt információval. Ő hozza meg a döntéseket, nekem csak az a dolgom, hogy segítsem őt. Nem lesz velünk holnap személyesen, de az energiáját biztosan érezni fogjuk, ahogy támogat minket”.

Odegaard
“Nem tudom kommentálni a helyzetet, mert nem tudok sokat a dologról. A keret tagja, fontos játékos számunkra, mint a többiek. Meglátjuk a következő napokban, hogy mi lesz vele”.

Játékvezetői döntések
“Nincsen véleményem erről. A játékvezetőknek nehéz munkájuk van, csak annyit tehetünk, hogy elfogadjuk a döntéseket. Ezek néha kedveznek neked, néha pedig nem”.

Teljes menetrend