Fejléc kép
Fórumajánló
Benzema: “Jól játszottam, de a győzelem csapatmunka volt”
2021-01-24 08:49 d.gergo realmadrid.com
Benzema: “Jól játszottam, de a győzelem csapatmunka volt” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 20. forduló 2021 JAN 23 (szombat) 21:00 Estadio de Mendizorroza 1-4

Az Alavés ellen duplázó Karim Benzema is a sajtó munkatársainak rendelkezésére állt egy rövid értékelésre a mérkőzés lefújását követően:

“Jó teljesítményt nyújtott a csapat, és ez jót tesz az önbizalmunknak. Tudjuk, hogy minden mérkőzés és minden ellenfél kemény. Ma beleadtunk mindent, alig vártuk, hogy játszhassunk, és odatettük magunkat. A gólok, passzok és keresztlabdák mind a mindennapos munka eredményei, és ma valahogy minden összejött nekünk”.

“Mindig nyerni akarunk, és a tabella élén szeretnénk lenni. Jó úton haladunk, kemény héten vagyunk túl. Még hosszú az út a bajnokságban, és így akarjuk folytatni, ahogyan ma játszottunk. Mindig igyekszem segíteni a csapattársaimat, és ma jól játszottam. De nem csak rajtam múlott, csapatmunka volt a győzelem”.

Hazard
“A Chelsea játékosa volt korábban, most meg kell írnia a saját történetét a Real Madridban. Én úgy látom, hogy jó formában van, keményen dolgozik az edzéseken, és ma jó teljesítményt nyújtott a pályán. A legjobb formájára lesz szükségünk”.

Teljes menetrend