Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-01-27 13:47 e.gergo realmadrid.comarsenal.com
Odegaard az Arsenal játékosa lett Átigazolási hírek

A Real Madrid és az Arsenal hivatalos közleményt adott ki a norvég játékos jövőjével kapcsolatban.

A spanyol és az angol egyesület közleményben tudatta követőivel, hogy a norvég játékos a szezon végéig kölcsönben az Arsenal csapatában fog szerepelni, és az angoloknál a 11-es mezszámot kapja majd ebben az időszakban.

Edu Gaspar, az Arsenal technikai igazgatója elmondta: „Nagyon örülünk neki, hogy Martin a szezon végéig csatlakozik hozzánk. Szeretném megköszönni mindenkinek a Real Madridnál, valamint Martin képviselőinek, hogy együttműködésükkel lehetővé tették ezt a kölcsönszerződést. Martin kivételes tehetség, és egy izgalmas támadójátékossal erősödött a keretünk a személyében a szezon hátralévő hónapjaira”.

Mikel Arteta, az Arsenal vezetőedzője is nyilatkozott az igazolás kapcsán: „Nagyszerű, hogy sikerült megszereznünk Martint a szezon végéig. Nagyon jól ismerjük a játékát, és bár fiatal, egy jó ideje már top szinten játszik. Minőségi opciókat ad majd nekünk a támadójátékunkban, és nagyon izgatottak vagyunk mindannyian, hogy májusig vele is számolhatunk a terveinkben”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend