Fejléc kép
Fórumajánló
Benzema: “Magabiztosan érkeztünk a meccsre”
2021-02-10 10:13 d.gergo realmadrid.com
Benzema: “Magabiztosan érkeztünk a meccsre” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 1. forduló 2021 FEB 09 (kedd) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

A Getafe legyőzése után a Real Madrid első gólját összehozó Karim Benzema és Vinicius Jr. is nyilatkozott.

Benzema

“Jó gól volt, szép volt Vinicius beadása. Kerestem a labdát, és sikerült a hálóba tenni. Továbbra is keményen fogok dolgozni azért, hogy segítsem a csapattársaimat. Magabiztosan érkeztünk a meccsre, hittünk magunkban. A győzelemért jöttünk, amit a Getafe ellen mindig nehéz megszerezni”.

“Nagyon fontos volt ez a győzelem, jelenleg csak a bajnokságra és a saját dolgunkra összpontosítunk. Így kell folytatnunk a játékot, még hosszú az út előttünk”.

“Minden mérkőzés olyan, mint egy kupadöntő. Arra kell törekedned, hogy ne veszíts pontokat, és hogy megnyerd az összes meccset. Profik vagyunk, és hiszünk egymásban. A Madrid a világ legjobb klubja, és mindig sokat fognak beszélni rólunk”.

Zidane: “Példaértékű volt a csapat hozzáállása”

Vinicius Jr.

“Nagyon jól játszott a csapat. Sok a sérültünk, de így is kiállítunk és megmutattuk, mire vagyunk képesek. Jó teljesítményt nyújtottunk, kemény meccs volt mert a Getafe mindig megnehezíti az ellenfeleik életét”.

“A Getafe nagyon kompakt és erős hátul, emiatt nehéz áttörni a védelmüket. Türelmesnek kellett lennünk a pályán. Örülök annak, hogy meg tudtuk szerezni a győzelmet. Így kell folytatnunk a továbbiakban is, gyűjtenünk kell a pontokat a bajnokságban”.

Posztja
“Korábban még nem játszottam itt, de ha a Real Madrid mezét viselem, akkor mindig ki akarom venni a részemet a győzelem megszerzéséből. Nyugodtnak kell maradnunk, összpontosítanunk kell és meg kell tennünk, amire az edző kér minket. Nagyon jól játszottunk és megnyertük a meccset, és most ez a legfontosabb. Ott van az utánpótlásunk is, akik tudnak segíteni nekünk. Marvin nagyon jól játszott, amíg pályán volt”.

Gólpassz
“Dolgozunk ezeken a passzokon az edzések során, hogy könnyebb legyen mindenkinek. Nagyon örülök neki, hogy sikerült gólpasszt adnom ma. Szeretném folytatni a munkát, szeretnék jól teljesíteni és kivenni a részemet a csapat munkájából”.

Teljes menetrend