Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Sokat fog követelni tőlünk a Valencia elleni mérkőzés”
2021-02-13 13:52 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Sokat fog követelni tőlünk a Valencia elleni mérkőzés” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 23. forduló 2021 FEB 14 (vasárnap) 16:15 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

A Real Madrid és a Valencia február 14-én, vasárnap délután negyed ötkor csap össze a Di Stéfano stadionban (TV: Spíler 2) a spanyol bajnokság 23. játéknapján. Zidane mérkőzés előtti nyilatkozata:

Izzadós meccs lesz a Valencia ellen
“Szeretnénk folytatni a munkát az eddigiek szellemében. Jó energiák vannak a csapatban, és a holnapi egy jó meccs lesz a bizonyításra és arra, hogy tovább tudjunk fejlődni csapatként. A játékosok nagyon elkötelezettek a munkához. Jó héten vagyunk túl, és továbbra is keményen kell dolgoznunk, mert sokat fog követelni tőlünk ez a mérkőzés”.

Harc a szezon végéig
“Negyvennyolc pontért játszhatunk még a bajnokságban, és harcolni fogunk. Meg fogunk próbálni mindent, focizni fogunk és igyekszünk megnyerni a meccseinket. Csak azt tudjuk befolyásolni, amit a pályán csinálunk, és meg fogunk próbálni beleadni mindent a szezon végéig”.

Sérülések
“Igen, aggaszt a helyzet a sérülések miatt. Nem szeretjük, ha a játékosok nem dolgozhatnak a csapattal. Azt akarjuk, hogy mindenki visszatérhessen. Lucas Vázquez és Carvajal már velünk dolgozik, és remélhetőleg apró lépésekkel a többiek is csatlakozni tudnak majd hozzánk. Erre lenne szükségünk. Mindig magam mellett akarom tudni a játékosaimat, fontos számomra, hogy mindenki bevethető legyen”.

Utánpótlás
“A Real Madrid nagyon jó utánpótlással rendelkezik. Fontos kihívás ez számunkra is, hogy tudhatják, egy napon az első számú csapatban is szerepelhetnek majd. Megvan bennük minden adottság ami ahhoz kell, hogy játszhassanak a felnőtt csapatban”

Hazard helyzete
“Sokkal jobban érzi magát, örül hogy újra a pályán dolgozhat. Közelebb van már a csapathoz. Úgy látom, hogy ő is fel van bátorodva, és minél hamarabb vissza akar térni a többiekhez. Remélem, hogy jövő héten már velünk dolgozhat”.

Bale
“A legjobbakat kívánom neki edzőként, hiszen a Real Madrid játékosa. Nem tudom, hogy mi folyik ott a csapatnál, és nem is tudom emiatt kommentálni. Csak abban bízom, mint az összes többi Real Madrid játékosnál, hogy jól teljesít és jól érzi magát”.

Nyomás
“Nem tudunk változtatni azon, hogy a csapaton kívül miről beszélnek az emberek. Ismerjük a helyzetet, és tudjuk mivel jár, ha a Real Madrid csapatát képviseli az ember. A játékosok tudják, hogy a nyomás a munkánk velejárója. A saját feladatunkra összpontosítunk, végezzük a munkánkat. Holnap meccsünk van, és ez a fontos most. Fókuszálnunk kell”.

Bajnokság és Bajnokok LIgája
“A játékosok nagyon elkötelezettek, és tudjuk, hogy sok van még hátra a szezon végéig, és hogy képesek lehetünk elérni nagy dolgokat. Minden erőnket és energiánkat ebbe a két versenysorozatba fektetjük most bele, egészen a szezon végéig”.

Jövő
“Ma én vagyok a Real Madrid edzője, és ki fogom használni az összes pillanatát ennek a lehetőségnek. Nem beszélünk a jövőről, az számít csak, hogy most mit csinálunk. Élvezem a munkámat itt, a jövőt majd meglátjuk. Sosem tudhatod, mi lesz majd. Az én fejem a mindennapi munkán jár. Majdnem húsz éve ehhez a klubhoz tartozom, és megkaptam a lehetőséget arra is, hogy edzhessem a csapatot. Kiélvezem minden napját. Szeretem a munkám, ez a szenvedélyem. Azt senki nem tudhatja, hogy mit hoz majd a jövő”.

Teljes menetrend