Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-02-15 11:47 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „Jól játszottunk, és jól olvastuk a játékot” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 23. forduló 2021 FEB 14 (vasárnap) 16:15 Estadio Alfredo Di Stéfano 2-0

Zinedine Zidane nyilatkozata a Valencia elleni győzelem után:

Elégedett a csapattal
„Folytatni fogjuk a munkánkat, és nem fogjuk a többi csapatot figyelni. Jó sorozatban vagyunk, és szeretnénk így is folytatni, mert ez nagyon fontos. Elégedett vagyok a csapattal, jól játszottunk és jól olvastuk a játékot a védekezés során. Mindenki jól védekezett, mikor nem volt nálunk a labda, és sok gondot tudtunk okozni a Valenciának, amikor nálunk volt. Sikerült pár igazán jó helyzetet kialakítani. Így kell folytatnunk”.

Hosszú még az út a csapat előtt
„Egyértelmű a fejlődés, és hiszünk abban, amit csinálunk. A szezon során néha vannak gondjai az embernek, és ezeken túl kell lendülni. Ezt tesszük mi is, és folytatnunk kell a munkát, mert hosszú út áll még előttünk”.

Mendy
„Elégedett vagyok vele. Csak nemrég érkezett a csapathoz, és még sokat tud fejlődni. Boldoggá tesz, hogy a támadásokan is kiveszi a részét a csapat munkájából. A múltkor szerzett egy remek gólt, ma is ott volt a lehetőség, de végül elvették a találatot. Elől és hátul is dolgozik, ami jó a csapatnak”.

Húzós naptár
„Nem fogom kommentálni a versenynaptárat. Fontos győzelem volt ez a mostani. Beszéltünk már erről korábban, a meccsek ütemezése olyan, amilyen. Nem volt rendes előszezonunk, és sok a sérültünk. Folytatni fogjuk a munkát. Remélem, hogy a sérült játékosokat hamar újra a csapatnál üdvözölhetem, az a legfontosabb hogy mindenki egészséges legyen. A többi dolgot szóra se méltatom”.

Sérülések
„Nagyon sok sérülésünk van. Aggódom emiatt, egy edzőt mindig zavar, ha elveszíti a játékosát. Sajnálom Carvajalt, mert jól érezte már magát, és huszonöt percen át nagyon jól játszott. Fontos játékos a számunkra. Nem tudom megmagyarázni ezt a sok sérülést, nem értem”.

„Mindig azt akarom, hogy az összes játékos bevethető legyen. Nincs rosszabb egy edző számára, mint amikor egy játékosa lesérül. Reméljük, hogy Carvajal sérülése semmi komoly. Jelenleg nem tudok mondani róla semmit, meglátjuk majd a vizsgálat után, hogy mennyit kell kihagynia”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend