Fejléc kép
Fórumajánló
Casemiro lett az elmúlt év legjobb iberoamerikai játékosa
2021-02-19 13:08 ___Samy___ realmadrid.com
Casemiro lett az elmúlt év legjobb iberoamerikai játékosa Nyilatkozatok

Casemiro kapta meg a 2020-as EFE trófeát, amit az adott év legjobb iberoamerikai játékosnak szoktak kiosztani. A brazil középpályás a díjat a Real Madrid edzőközpontjában vette át.

Casemiro, aki az elmúlt idényben bajnoki címet és Spanyol Szuperkupa győzelmet ünnepelhetett, így nyilatkozott: “Megtiszteltetés, hogy én kaptam meg ezt a fontos díjat. Ahogy az az összes egyéni elismerésnél lenni szokott, ez sem sikerülhetett volna a csapattársaim nélkül. Szeretnék köszönetet mondani nekik az elmúlt szezonban nyújtott segítségükért.”

“Ronaldo, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Redondo…ezek a nevek sokat mondanak a díj fontosságáról. Nagyon boldog vagyok és még egyszer szeretném megköszönni a csapattársaimnak és az EFE-nek is, hogy nekem ítélték ezt a díjat egy nagyon nehéz, de számomra nagyon különleges évben.”

“A szezon legjobb része még csak ezután jön, mert fontos mérkőzések várnak ránk. Most jön a Bajnokok Ligája és a bajnokságban még 45 pont van játékban. Készen állunk, jó sorozatot futunk és jól teljesítünk. Nagyon jól játszottunk a Valencia ellen és jó formában vagyunk, amikor a szezon legfontosabb szakasza felé tartunk.”

Teljes menetrend