Fejléc kép
Fórumajánló
Hierro: “Szeretném, ha Ramos a Real Madridból vonulna vissza”
2021-02-19 13:37 ___Samy___ managingmadrid.com
Hierro: “Szeretném, ha Ramos a Real Madridból vonulna vissza” Nyilatkozatok

A Real Madrid korábbi legendás középhátvédje és a csapat kapitánya is megszólalt Sergio Ramos helyzetével kapcsolatban.

“Szeretném, ha a Real Madridból vonulna vissza. Figyelembe kell vennünk egy néhány dolgot ebben a helyzetben. Először is, nem feledhetjük el, hogy milyen játékos ő és milyen teljesítményt tesz le az asztalra. Ha szerződés hosszabbítást ajánlasz, figyelembe kell venni, hogy 19 évesen csatlakozott a Real Madridhoz és most ő kapitány, a csapat szíve-lelke.”

Hierro annak idején szinten lejáró szerződése után hagyta el a csapatot a klub vitatott döntése során, így ő biztosan átlátja az akkori és a mostani helyzet közötti hasonlóságokat.

Ramos 34 éves és a visszaesés hamarosan várható nála, ezért a klub nem szeretne neki két éves szerződést adni ugyanazzal a fizetéssel. Honfitársa szerint azonban Ramos még most is a legmagasabb szinten teljesít.

“Aztán van még egy másik dolog is. A teljesítménye még annak ellenére sem esett vissza, hogy már 34 éves. Ő egy profi, nagyszerű a hozzáállása. Szerintem jobb, mint valaha, jobban koncentrál és ezt a klubnak figyelembe kell vennie. Ha én hoznám a döntéseket, azt szeretném, hogy Ramos a Real Madridból vonuljon vissza.”

Ramos két héttel ezelőtt egy műtéten esett át, melyet a meniszkusz helyreállítása miatt kellett megejteni, és ha minden igaz, még az idény vége előtt visszatérhet a csapatba. A spanyol újságírók szerint Ramos és a Real Madrid vezetősége továbbra sem került közelebb egymáshoz a hosszabbítással kapcsolatban, így nagyon valószínű, hogy nyáron távozik.

Teljes menetrend