Fejléc kép
Fórumajánló
Casemiro: “Hiszünk benne, hogy van esélyünk a bajnoki címre”
2021-02-21 11:06 d.gergo realmadrid.com
Casemiro: “Hiszünk benne, hogy van esélyünk a bajnoki címre” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 24. forduló 2021 FEB 20 (szombat) 21:00 Estadio José Zorrilla 0-1

A Valladolid legyőzése után a számos fontos védést bemutató Courtois, valamint a Real Madrid gólját szerző Casemiro is nyilatkozott.

Casemiro

Nem emelhetünk ki csak egy játékost
“Csapatmunka volt, kijár mindenkinek az elismerés. Készen áll mindenki, és az összes játékos kiveszi a részét a munkából. A játékosok tisztában vannak vele, hogy mindenki fontos szerepet tölt be a csapatban. Thibaut védései nem leptek meg engem, nagyszerű kapus. De egy ilyen győzelem után nem emelhetünk ki csak egy-egy játékost. Mindenkinek jár a dicséret”.

Sérültek
“Fontos, hogy megszereztük zsinórban a negyedik győzelmünket, különösen annak fényében, hogy sok játékosunk van most a hiányzók sorában, akik nagyon fontosak számunkra. Reméljük, hogy mihamarabb vissza tud majd térni mindenki, mert számítunk rájuk”.

Bajnoki versenyfutás
“Hiszünk benne, hogy versenyben vagyunk a bajnoki címért, és tudjuk, hogy minden meccs fontos. 42 pontért játszhatunk még, ez nagyon sok. A keret minden tagja tudja, hogy nehéz lesz, de hiszünk benne, hogy van esélyünk a végső győzelemre”.

A gól
“Jó helyen kell lenned, ha gólt akarsz szerezni, de Toni is megérdemli az elismerést, mert mindig nagyon szép passzokat ad. Három helyzetem volt, és a harmadikat sikerült is gólra váltanom”.

Játékvezetők
“A videóbíróról nem beszélek, a játékvezetők próbálják kihozni magukból a legjobbat, a VAR pedig azért van ott, hogy a játékot segítse. Soha nem beszélünk a játékvezetőkről, csak magunkról”.

Thibaut Courtois

Bajnoki cím
“Tudtuk előre, hogy létfontosságú meccs lesz a mai, hogy nyomást tudjunk gyakorolni az Atlético-ra. Csak annyit tehetünk, hogy továbbra is végezzük a munkánkat, meg kell nyernünk a meccseinket. Sok pontért játszunk még, és a bajnokság csak májusban fog eldőlni. Nyomást kell gyakorolnunk, ezért is volt olyan fontos ez a mai három pont”.

Bajnokság
“Az Atlético tudja, hogyan kell reagálni ilyenkor, és mi is tudjuk, hogy hogyan tudunk győzelmeket szerezni. Nem egymást figyeljük. A legutóbbi négy meccsünket megnyertük, és jó formában várjuk a következőt. Azokkal a játékosokkal vágunk majd bele a következő meccsbe, akiket be lehet épp vetni. Mindent bele kell adnunk, ha nyerni akarunk majd”.

Sérültek
“Egy csapat vagyunk, és mindig arra kell törekednünk, hogy kihozzuk magunkból a lehető legjobbat. A bevethető játékosoknak mindent bele kell adniuk, hogy májusban is harcba tudjunk szállni a bajnoki címért. Jól teljesítünk, és továbbra is keményen kell dolgoznunk, gyűjtenünk kell a győzelmeket”.

Teljes menetrend