Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Lesznek még kemény meccseink a szezon végéig”
2021-02-21 10:52 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Lesznek még kemény meccseink a szezon végéig” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 24. forduló 2021 FEB 20 (szombat) 21:00 Estadio José Zorrilla 0-1

A Real Madrid Casemiro góljával legyőzte a Real Valladolid csapatát, a mérkőzés után Zidane így értékelt:

Zsinórban négy győzelem
“Folytatnunk kell ezen az úton. Fontos győzelem volt ez a számunkra. Ez zsinórban a negyedik, és szeretnénk ezt a munkát folytatni anélkül, hogy a többi csapat miatt aggodalmaskodnánk”.

Lesznek még kemény meccsek
“Nincsenek könnyű meccsek. A Valladolidnak is szüksége van a pontokra. Kemény mérkőzés volt ez. Mindegyik összecsapásunkon ki kell hoznunk magunkból a maximumot, és lesznek még kemény meccseink a szezon végéig. De ezzel tisztában vagyunk, ma pedig elégedettek lehetünk azzal, amit elértünk. Örülhetünk az eredménynek, és mindenek felett annak, hogy nem kaptunk gólt”.

Casemiro
“Tudjuk, hogy milyen jó játékos ő, és hogy milyen posztot tud játszani. Tudjuk, hogy képes ilyen befejezésekre. Az egész csapattal elégedett vagyok, mert végül sikerült jó eredményt elérnünk. Ezen az úton kell folytatnunk”.

Folytonosság
“Jól dolgozunk, kezd folytonosság kialakulni az eredményeinkben. Nem kaptunk gólt már három mérkőzés óta, és ez fontos. Az egész csapat nagyon jól védekezik, és tudjuk hogy ha nálunk van a labda, akkor képesek vagyunk helyzeteket kialakítani.

Atalanta
“Most ki kell pihennünk magunkat, és el kell kezdeni készülnünk a szerdai meccsre. Ez lesz az első meccs az Atalanta ellen, és jól fel fogunk rá készülni, mert képesek vagyunk folytatni az eddigieket”.

Benzema
“Vasárnap majd meglátjuk, hogy érzi magát, mert egy újabb MRI vizsgálat vár rá. Egyelőre nincsen új információm az állapotával kapcsolatban. Holnap meglátjuk. Akárhogy is lesz, nem fogunk kockázatot vállalni. Sok meccsünk van még, és Karim is be lesz vonva ha képes játszani, és kimarad ha nem. Nem fogunk kockáztatni”.

Sérülések
“Jelenleg a helyzet olyan, amilyen. Sok játékos hiányzik a csapatból. Reméljük, hogy néhányan már visszatérhetnek, de nem tudom, hogy ez jövő héten lesz, vagy később. Jelenleg sok a hiányzónk, és ezzel kell megbirkóznunk. Azokkal a játékosokkal kell játszanunk, akik bevethető állapotban vannak, és mindenki jól dolgozik és elkötelezett”.

Teljes menetrend