Fejléc kép
Fórumajánló
Casemiro: “Amikor Counter Strike-ozok sokkal idegesebb vagyok, mint mikor a Bernabéuban játszom”
2021-02-23 11:59 ___Samy___ marca.com
Casemiro: “Amikor Counter Strike-ozok sokkal idegesebb vagyok, mint mikor a Bernabéuban játszom” Nyilatkozatok

Mint köztudott, Casemiro nagy rajongója a számítógépes játékoknak. Elmondása szerint mikor ezekkel játszik, akkor sokkal idegesebb, mint mikor a Bernabéuban kell pályára lépnie több ezer ember előtt.

A brazil válogatott játékosnak saját Twitch csatornája van, amin keresztül streamelni tudja ha Fifázik vagy ha a Counter Strike-al játszik. “Kétségtelen, hogy itt az emberek itt közelebb vannak hozzám és mikor bukok, akkor van egy kis csipkelődés”, mondja, miközben nevet.

“Mikor Counter Strike-ozok sokkal idegesebb vagyok, mint mikor a Bernabéuban játszom. Nagyobb nyomást érzek magamon, ha több ember nézi miközben élőben játszom, mint futball közben.”

Case úgy érzi, hogy mióta megcsinálta a Twitch csatornáját, azóta még jobb lett a kapcsolata a szurkolókkal. “Miután megnyitottam a Twitch csatornám, a szurkolókkal való kommunikáció sokkal jobb lett. Az emberek közelebb vannak hozzád. Közelebb állnak egy Real Madrid vagy egy brazil válogatott játékoshoz. Kérdeznek, és amikor tehetem, élő streamelést indítok, hogy közelebb kerüljek a szurkolókhoz és válaszolni tudjak a kérdéseikre.”

Játék közben

A FIFA szintén a kedvenc játékai közé tartozik, amiben mindig a saját karakterét választja a Pro Player Club módban. Általában a saját posztján szerepel, de néha a pálya más részein is kipróbálja magát.

“Egyike vagyok azoknak, akik ha elkezdenek játszani valamivel, utálnak veszíteni. Kipróbáltam már magam csatárként és szélsőként is, de a pontjaim nagyon alacsonyak voltak. Tudom, hogy az én posztom a védekező középpályás és segítenem kell a csapattársaimat. Amilyen a való életben vagyok, olyan vagyok a a videojátékokban is.”

Teljes menetrend