Fejléc kép
Fórumajánló
Ma ünnepi 29. születésnapját Casemiro (+VIDEÓ)
2021-02-23 09:12 d.gergo realmadrid.com
Ma ünnepi 29. születésnapját Casemiro (+VIDEÓ) Egyéb hírek

Ma ünnepli 29. születésnapját a Real Madrid brazil középpályása, Carlos Henrique Casimiro, ismertebb nevén Casemiro, aki a Real Madrid szerelésében már összesen 268 mérkőzésen van túl, és aki 14 trófeát nyert a klubbal.

A brazil középpályás 1991 február 23-án látta meg a napvilágot São José dos Campos városában, Brazíliában. A Real Madridban hetedik szezonját tölti jelenleg Casemiro, ez idő alatt összesen 268 tétmérkőzésen lépett pályára, 29 gólt szerzett a csapatnak és 14 trófeát emelhetett a magasba: 4 Bajnokok Ligája, 3 Klubvilágbajnokság, 2 UEFA Szuperkupa, 2 LaLiga, 2 Spanyol Szuperkupa és 1 Copa del Rey trófea.

Az idei szezonban is kulcsfontosságú tagja a csapatnak, és nem csak a középpályán mutatott teljesítménye miatt, hiszen hat góllal a neve mellett ő a csapat második legeredményesebb játékosa idén Karim Benzema mögött. A Real Madridhoz 2013 telén érkezett a játékos, és eleinte a Castilla csapatában dolgozott a spanyol másodosztályban.

A 2014/2015-ös szezont a Porto-nál töltötte kölcsönben, majd visszatért és ő is beírta magát a Real Madrid történelemkönyvébe. A csapat azóta lejátszott mindhárom Bajnokok Ligája döntőjén a kezdőcsapatban kapott helyet, a Juventus elleni siker alkalmával pedig még gólt is szerzett, amivel hozzásegítette klubját annak történelmi, tizenkettedik Bajnokok Ligája serlegéhez.

Születésnapi válogatás a Real Madrid jóvoltából:

Ha a beágyazás nem működik, kattints ide a videó megtekintéséhez.

Teljes menetrend