Fejléc kép
Fórumajánló
Vinicius: “Florentino azt mondta nekem, hogy ő a legnagyobb rajongóm”
2021-02-23 12:19 ___Samy___ marca.com
Vinicius: “Florentino azt mondta nekem, hogy ő a legnagyobb rajongóm” Nyilatkozatok

A Real Madrid elnöke nagyon kedveli a fiatal brazil szélső játékát, sőt, mi több, a legnagyobb rajongónak tartja magát. Mesélte Vinicius Jr.

A 20 éves játékos azt is elmondta, hogy a Blancóknál mindenki, beleértve az edzőt és a csapattársakat is, bízik benne. “A Real Madridnál 100%-ban bízik bennem Zidane, a csapattársak és az elnök úr is”, mondta Vinicius a brazil TNT Sports-nak. “Florentino Perez mindig erőt ad, és mondogatja nekem, hogy ő a legnagyobb rajongóm a családom után.”

A játékos kihangsúlyozta, hogy a hozzá közel álló emberek nagyon sokat segítettek neki a focira összpontosítani azáltal, hogy az érkezése után kialakult nagy nyomást gyakorlatilag elnyelték.

“Mindig nagy felelősséggel jár a Real Madridban játszani, a világ legnagyobb klubjában. Azonban a klubnál lévő emberek, a családom, körülöttem mindenki a legnagyobb nyugalmat nyújtja nekem, így nekem csak a játékkal kell törődnöm.”

“Közel állok a 100. mérkőzésemhez a Real Madridban és egyike vagyok annak a három játékosnak, akiknek a legtöbb mérkőzése van a klub színeiben 20 éves korukra. Még 2-300 mérkőzést szeretnék itt játszani.”

Annak ellenére, hogy a legfrissebb pletykák megkérdőjelezik a játékos jövőjét a klubnál, Viniciusnak esze ágában sincs távozni. Maradni szeretne és a Real Madriddal akar sikeres lenni.

“Mindig a Real Madridra koncentrálok, ahol a legjobb játékosok vannak és én tanulok tőlük. 20 éves vagyok, mégis úgy tűnik, mintha már hosszú évek óta játszanék itt. Azonban ez még csak a karrierem eleje. A Real Madridnál akarok maradni, és még többet segíteni.”

Teljes menetrend