Fejléc kép
Fórumajánló
Takefusa Kubónak a Getaféban sem megy
2021-02-24 13:15 ___Samy___ marca.com
Takefusa Kubónak a Getaféban sem megy Egyéb hírek

Sajnálatosan Kubónak a jelenlegi helyzete eléggé déjá vu érzést kelt, aki a Villarreal csapatát a kevés játéklehetőség miatt hagyta el. A madridi csapatnál most ugyanezzel a problémával találta szemben magát.

A japán támadó, aki a Real Madrid játékosa, az elmúlt hetek során egyre inkább kikerült a Getafe kezdőcsapatából. A gárda edzője, José Bordalas a sokkal védekezőbb felfogású, Allan Nyomot részesíti előnyben a pálya jobb oldalán.

Pedig ígéretesen indult. Az Elche elleni debütálásakor például 25 perc alatt teljesen megváltoztatta a játék képét, azonban az azt követő 4 mérkőzésén kezdőként már nem volt ekkora hatással a csapatra.

Bordalas a csalódást keltő eredményekre válaszul úgy döntött, hogy visszanyúl a már korábban jobban bevált módszeréhez. Ennek következményeként Kubo a kispadra került, akárcsak a Barcelona játékosa, Carles Alena is.

A legutóbbi három meccsen mindkét játékos a kispadon kezdett. A japán ez idő alatt összesen 76 percet töltött a pályán, kollégájának pedig 90 perc jutott. Az ellenfelek egyébként a Real Madrid, a Real Sociedad és a Real Betis voltak.

Teljes menetrend