Fejléc kép
Fórumajánló
Kroos újabb rekordot állított be a Real Madridban
2021-02-25 08:26 d.gergo realmadrid.com
Kroos újabb rekordot állított be a Real Madridban Érdekességek, statisztikák

Az Atalanta elleni mérkőzéssel együtt Toni Kroos már 308 tétmérkőzésen van túl a Real Madrid színeiben, ez idő alatt pedig tizennégy trófeával lett gazdagabb.

Toni Kroos a kezdőcsapatban kapott helyet az Atalanta elleni Bajnokok Ligája összecsapáson, ezzel pedig beállította Uli Stielike rekordját, mint a klub történelmének legtöbb mérkőzését lejátszó német játékos. Kroos 2014 nyarán érkezett a csapathoz, azóta lejátszott 308 mérkőzésével tehát a legtöbb Real Madrid mérkőzéssel rendelkező német nemzetiségű játékossá vált Stielike mellett.

A 308 mérkőzés során 21 gólt is szerzett a német középpályás, valamint megnyerte háromszor a Bajnokok Ligáját, négyszer a Klubvilágbajnokságot, háromszor az Európai Szuperkupát, kétszer a spanyol bajnokságot és kétszer a Spanyol Szuperkupát.

Stielike összesen nyolc szezont töltött a csapattal 1977 és 1985 között, 308 madridi mérkőzésén pedig ötven gólt szerzett és hét trófeával lett gazdagabb (1 UEFA Kupa, 3 bajnoki cím, 2 Copa del Rey serleg és 1 Ligakupa). A német válogatottal Európa-bajnok is lett az 1979/1980-as idényben.

Teljes menetrend