Fejléc kép
Fórumajánló
Zidane: “Nagyszerű meccset kell majd játszanunk Madridban”
2021-02-25 07:51 d.gergo realmadrid.com
Zidane: “Nagyszerű meccset kell majd játszanunk Madridban” Bajnokok LigájaNyilatkozatok
UEFA Bajnokok Ligája - Nyolcaddöntő, első meccs 2021 FEB 24 (szerda) 21:00 Stadio di Bergamo 0-1

Zinedine Zidane mérkőzés utáni értékélése az Atalanta elleni meccs lefújása után:

Jó eredmény született
“Nem tudom, hogy végül a kiállítás volt-e a kulcsmomentum. A játékvezető hozott egy döntést. Nem játszottunk különösen jó meccset, 11-en voltunk 10 játékos ellen. Végül sikerült gólt szereznünk idegenben, ami nagyon fontos számunkra. Nem jelent semmit ez a végeredmény, hiszen ott van még a visszavágó. Az Atalanta egy erős csapat, akik nagyon jól védekeznek. A mai eredmény jónak számít számunkra”.

Vár még ránk egy visszavágó
“Kényelmetlen meccs volt, nem találtuk a területeket a pályán. A végeredmény a legfontosabb számunkra. Ez a meccs nem fog újra megtörténni. Szereztünk egy idegenbeli gólt, és sikerült kapott gól nélkül zárnunk. De vár még ránk egy visszavágó, és a párharcnak még nincsen vége. Nagyszerű meccset kell majd játszanunk Madridban”.

Mendy gólja
“Edzésen gyakoroljuk ezeket a szituációkat. Nem Mendy az egyetlen, aki ilyen helyről lőhet, de végül jól jött ki a dolog. A jobb lábával erősebbet tud rúgni a labdába, a bal lábával pedig pontosabbat”.

Nacho: “Szeretek előre menni én is a támadásokkal”

Isco posztja
“Változott a terv. Amikor láttuk, hogy három védővel játszanak, akkor arra törekedtünk, hogy Isco a vonalak között mozogjon, hogy aztán ki tudjuk aknázni Asensio és Vinicius Jr. sebességét. Aztán egészen más mérkőzés lett a dologból. A végeredmény jónak számít számunkra, még ha nem is volt remek teljesítmény a részünkről”.

“Isco a mi játékosunk. Ott volt ma a pályán is. Igaz, hogy az utóbbi időben nem kapott olyan sok lehetőséget, különösen a kezdőcsapatban nem. De tudjuk, hogy mit tud adni a csapatnak amikor pályán van, ilyenkor minden tőle telhetőt belead. Ma is jó munkát végzett, több mint egy órán ár”.

Hiányzók
“Folytatjuk azt a munkát, amit eddig is végeztünk. Igaz, hogy jelenleg sok a sérült a csapatban, de remek munkát végeznek azok a srácok, akik most bevethetők, különösen a védelem tekintetében. Mindenki teljes mértékben elkötelezett. Akkor is jól dolgozunk, amikor cserére kerül a sor. Ami a támadásokat illeti, ma kicsit szenvedtünk, de elégedett vagyok az összes játékos erőfeszítésével. Folytatnunk kell”.

Teljes menetrend