Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-02-28 14:35 e.gergo realmadrid.com
Zidane: „A bajnokságot még bárki megnyerheti” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 25. forduló 2021 MÁR 01 (hétfő) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 1-1

A Real Sociedad elleni, rendhagyó módon hétfő esti bajnoki összecsapás előtt Zinedine Zidane levezényelte a csapat utolsó edzését és sajtótájékoztatót tartott.

A Sociedad
„Tudjuk, milyen mérkőzésre kell számítanunk. A Sociedad egy jó csapat, akik jól játszanak. A saját munkánkra kell összpontosítanunk. Fejlődnünk és javulnunk kell folyamatosan, de hazai pályán játszunk holnap, és pontokat kell szereznünk”.

Rutinosan lábal ki a csapat a nehéz helyzetekből
„Ebben a csapatban tudjuk, hogy hogyan kell átevezni a kritikus időszakokon, ez mindig is így volt. Vannak a szezon során nehéz időszakok, de vannak pozitívumok is. Folytatnunk kell az elmúlt időszak munkáját. Sok mérkőzés van hátra, és nem nyertünk még semmit”.

Nyomás
„Mindenkinek meglehet a maga véleménye, de a bajnokságot még nem nyerte meg senki. Az éllovas előnyben van, de 42 pontért játszunk még, és folytatnunk kell a munkát. Jól kell játszanunk, és meg kell próbálnunk megnyerni minden meccset, hogy a lehető legtöbb pontot gyűjthessük össze”.

Visszatérők
„Vannak visszatérő játékosok, akik bevethetők már, mert rendesen dolgoznak az edzéseken már. Marcelo, Valverde, Odriozola és Rodrygo is rendesen edzenek már. Nagyon örülök neki, amikor visszakapok egy-egy játékost. Ezt akarja minden edző, hogy az összes játékosa bevethető legyen”.

Ambíció
„Csak a mindennapos munkára gondolunk, nem élhetünk a múltban sem, és nem tekinthetünk nagyon a jövőbe sem. Csak a holnapi mérkőzésre összpontosítunk, és minden játékosnál látom az elkötelezettséget, ami nagyon jó. Az a legfontosabb, hogy mindenki elkötelezett legyen és harcoljon, és hogy nem számít ki mit nyert korábban, mindig többet akarjunk”.

Hivatalos a Sociedad elleni keret

Sérültek
„A sérülések elkerülhetetlenek, nem tudunk vele mit kezdeni. De pozitívan gondolkozok, és jó hogy vannak már visszatérők is, mert közeleg a szezon vége. Az a fontos, hogy mindenki jól legyen. Benzema és Hazard is jobban vannak már, de nem állnak még készen a játékra. Remélem, hogy ők is hamarosan visszatérhetnek, de nem tudok pontos dátumot mondani erre”.

Isco
„Ismerjük az adottságait, és ő a Real Madrid játékosa. Az Atalanta ellen jól játszott, és számítani fogunk rá, ahogyan mindenki másra is. Menedzselnünk kell a játékperceket, és ez az én munkám. Nem könnyű feladat, amikor nagyon jó játékosaid vannak. Mindig számítani fogunk rá. Nekem kell választanom közülük, és sok jó játékos van a keretben. Megvan a saját maga posztja Iscónak, de más posztokon is bevethető, ha szükséges. Jól kell dolgoznia, türelmesnek kell lennie és amikor eljön az ideje, akkor úgy kell játszania, mint most az Atalanta ellen”.

Ramos szerződése
„Ezt mindig megkérdezitek tőlem… Én szeretném, ha mihamarabb le lenne fixálva, de most meccsünk lesz, és csak erre szabad gondolnunk”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend