Madridom.hu
@madridom az Instagramon
Fórumajánló
2021-03-02 08:31 e.gergo realmadrid.com
Courtois: „Jól teljesítettünk, csak a második gól hiányzott” NyilatkozatokSpanyol Bajnokság
Spanyol bajnokság - 25. forduló 2021 MÁR 01 (hétfő) 21:00 Estadio Alfredo Di Stéfano 1-1

A Real Sociedad elleni döntetlen után a Real Madrid belga hálóőre, Thibaut Courtois is értékelte az este történéseit:

Bajnokság
„Jól teljesítettünk, helyzeteket alakítottunk ki, és csak a második gól hiányzott. Ha korábban sikerült volna megszereznünk az elsőt, akkor megnyertük volna a meccset. Meg kell próbálnunk megnyerni a mérkőzéseinket, és nyomás alá kell helyeznünk a többi csapatot, mert hosszú még az út. A bajnoki versenyfutás még nyílt, és nekünk is harcolnunk kell a végéig”.

Értékelés
„Az első félidőben jól játszottunk. Helyzeteket alakítottunk ki, amiket nem sikerült aztán gólra váltani. A második félidőt lassan kezdtük. Szereztek egy csodálatos gólt, pont a felső sarokba szállt a labda. Onnantól szenvedés volt számunkra. Egyenlítettünk, de a második gólt nem tudtuk belőni”.

Zidane: „Sokkal többet érdemeltünk volna”

Formáció
„Az edző szeretett volna három védős rendszerre átállni, amiben Mendy és Lucas a széleken előrébb játszik. Túl sok területet adtunk nekik, mikor elveszítettük a labdát, és így szerezték meg a gólt is. A szélső védőink feljebb voltak a pályán, és nem tudtak visszaérni Portu góljánál. Néha elhullajtjuk a pontokat, néha megszerezzük őket. A Real Sociedad egy nagyszerű csapat, akik a tabella élmezőnyében harcolnak. Nem minden meccs könnyű”.

Városi derbi
„Vasárnap a Wandában lépünk pályára, és sok forog kockán azon a meccsen. Ha nyerni akarunk ott, akkor a legjobb arcunkat kell mutatni a pályán. Jó formában vagyunk, a sérültek is kezdenek visszatérni. Az Atlético Madrid azért áll az első helyen, mert megnyerik a meccseiket. Meg kell próbálnunk legyőzni őket”.

A hozzászólásokat keresed? Új otthonuk a Fórum! Regisztrálj és vegyél részt Te is az aktualitások és mérkőzések kibeszélésében!

Irány a fórum!
Teljes menetrend